Szülőkènt ezt hogy kezelnéd?
Ó, hogy árad itt a szeretet és a lényegről nem ír senki.
Egy 19 éves egyetemista hogyan fog nevelni és eltartani egy gyereket?
Milyen szakra jár? Hogyan végzi el azt? Jog vagy orvosi mellett?
Én biztos kapnek egy kisebb agyvérzést, ha így akarná tönkretenni akár a fiam, akár a lányom a saját jövőjét.
Meg azon is elgondolkoznék, hogy milyen útravalóval indítottam el, hogy ennyire nem látja át, hogy éppen tönkretenni készül az életét.
És hogy nem volt annyi esze, hogy védekezzen?
Mi értelme az ilyen kérdéseknek?
Tökmindegy, hogy az eddigi 21 válaszoló hogyan kezelné, az a kérdés, hogy a ti szüleitek hogyan fogják kezelni.
19 éves már nem otthon lakik. Mégis hol? Albérlet? Ha egyetemista, akkor azt én fizetem. A lánynál? A lány szüleinél?
Nekem van 19 éves fiam. Ha gyereke lenne a közeljövőben, azt sem anyagilag, sem érzelmileg nem támogatnám. Kicsit szeretnék gyereknevelés nélkül élni, utazni, pihenni, kettesben lenni a férjemmel. Az én 19 éves fiam teljesen alkalmatlan az apaságra (szerintem az összes 19 éves az) és remélem ennél több esze van, minthogy tönkreteszi a saját és a gyereke életét is.
Leultetnem mindkettot es kikerdeznem a terveikrol h megis hogyan is gondoljak a papasmamas ???
Ez alapjan dontenek h mit javaslok.
Bar szivem szerint rabeszelnem oket az abortuszra mert a mai vilagban pucer segre gyereket valalni haaaat kicsit sem eszszeru dolog ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!