Szülőkènt ezt hogy kezelnéd?
"És biztos nem hagynám,hogy a gyerekem azért házasodjon,mert gyereket csináltak."
Szerencsére még véletlenül se kell a hazassaghoz a szülő beleegyezése
"Szerencsere nem kell,de nem lesz olyan hülye gyerekem,hogy csak egy szeszélyből házasodjon"
A gyerek "szeszelybol" épp gyereket vállal
Igazából most hiába írja mindenki, hogy nem támogatnà őket anyagilag, ez max. akkor menne, ha a fiad van ebben a helyzetben, mert ha gond van, úgysem fogja a többség szó szerint utcára meg anyaotthonba tenni a gyerekét és az unokáját, ahhoz túl nagy az érzelmi nyomás.
Én egyébként mindkét esetben megpróbálnám lebeszélni róla, és igen, kijelenteném, hogy nem támogatom őket anyagilag. De ha ennek ellenére is megtartanák, nem tudom, mit tennék, ide mondjuk biztos nem költözhetnének, max. a lány szüleihez, de azt se akarnám, hogy ne láthassam az unokám, ha már van.
Nehéz helyzet.
"...úgysem fogja a többség szó szerint utcára meg anyaotthonba tenni a gyerekét és az unokáját, ahhoz túl nagy az érzelmi nyomás.
"
Külön él q gyerek.
És miből élnek? Vagy miből fognak megélni?
Közben egyetemre is járnak? Nappalira?
Nekem kevés az infó.
Nyilván támogatnám, segíteném, de azért ne nézzenek madárnak senkit sem. Az nem működik, hogy ők továbbra is, mint két gyerek 'csak' tanulnak és a szülők intéznek mindent, ők tartják el őket, és ők nevelik a kicsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!