Szülőként mit szólnál, ha a gyereked nem ott lenne a hétvégén, ahol mondta?
Figyelt kérdés
20 éves, egyetemista, dolgozik nehaz, de nagyobb részt nem tartja el magát. Azt mondta, hogy a koliba volt egész hétvégén, egyedül, aludt meg tanult. Gyanúsan keveset írt arra hivatkozva, hogy éppen szerelnek valamit a koliban ezért nem jó a wifi(nincs mobilnete)
Ehhez képest egy régebbi barátnőjénél és annak vőlegényénél volt szombat reggeltől vasárnap délutánig, pár középiskolás kori baráttal, több, mint 3 órányi távolságra vonattal attól a várostól, ahol a beszámolója alapján.
Mindezt pár nappal a nagymamája halála után (aki a te anyád), akivel amúgy nagyon jó kapcsolata volt.
2023. márc. 19. 16:22
1/39 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá.
Nyilván azért hazudott, mert neked nem lehet semmit normálisan elmondani, mindenen megsértődsz, kotnyeleskedsz.
2/39 anonim válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy miért hazudott nekem
3/39 anonim válasza:
Itt csak az a rejtély, hogy mi az oka annak, hogy az anyjának kamuznia kell, hogy a srác hol van. Én 17 és 23 éves korom közt mindig hazudtam anyáméknak, hogy miért nem tudok hétvégén hazamenni, nekem is meg volt az okom. Nézz magadba is
4/39 anonim válasza:
Ez az egy, amire ugrom. Nem szólok bele, kivel van, mikor, miért, meddig, de nem hazudhat róla. Nekem volt a kilencvenes évek elején egy osztálytársam, aki azt hazudta a szüleinek, hogy egy ismerősnél lesz péntektől vasárnapig. Amikor nem ment haza, fogalmuk sem volt, hol keressék. Napok múlva derült ki, hogy elütötték Jugóban...
5/39 anonim válasza:
Nem volt kedve hallgatni a negatív véleményedet. Attól, hogy meghalt a nagymamája, még szabad szórakoznia. Te itt személyes sértésnek veszed, hogy szórakozni mert, miközben meghalt a TE anyád. A te anyád neki éppúgy a rokona volt, nem rólad szól az ő élete.
6/39 anonim válasza:
Rájönnék hogy gerinctelen embert neveltem, mert annyit képtelen mondani: anyu, programon lesz a hétvégén, jövő héten találkozunk. Nem kisgyerek, nyilván éli az életét... de hazugságtól undorodok.
7/39 anonim válasza:
Csalódott lennék magamban, hogy a gyerekemnek hazudnia kell a hollétéről.
8/39 anonim válasza:
Az előttem szólóknak adnék igazat... vajon a 20 éves fiad miért nem akarta megmondani őszintén, hogy hol lesz? Ezen kellene elgondolkodnod elsősorban, és utána számon kérni őt bármiért. Valószínűleg nagyon is jó oka volt annak, hogy hazudott.
9/39 anonim válasza:
Kell? Nem kell. Csak gyáva\sunyi.
10/39 anonim válasza:
Bezzeg ha a szent kölöknek esne rosszul, hogy a gyászában a tulajdon anyja telibe fossa a fejét és még hazudik is, a kérdező lenne a legnagyobb szemét a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!