Szülőként mit szólnál, ha a gyereked nem ott lenne a hétvégén, ahol mondta?
Figyelt kérdés
20 éves, egyetemista, dolgozik nehaz, de nagyobb részt nem tartja el magát. Azt mondta, hogy a koliba volt egész hétvégén, egyedül, aludt meg tanult. Gyanúsan keveset írt arra hivatkozva, hogy éppen szerelnek valamit a koliban ezért nem jó a wifi(nincs mobilnete)
Ehhez képest egy régebbi barátnőjénél és annak vőlegényénél volt szombat reggeltől vasárnap délutánig, pár középiskolás kori baráttal, több, mint 3 órányi távolságra vonattal attól a várostól, ahol a beszámolója alapján.
Mindezt pár nappal a nagymamája halála után (aki a te anyád), akivel amúgy nagyon jó kapcsolata volt.
2023. márc. 19. 16:22
11/39 anonim válasza:
Vicces hogy hány érzi elfogadhatónak a hazugságot.
12/39 anonim válasza:
Ja akkor cseszd le ezután is a gyereked, szerintem utána biztos több mindent megoszt veled
13/39 anonim válasza:
Miért érezte úgy a gyerek, hogy nem mondhatja el az igazat?
14/39 anonim válasza:
Te mit szóltál volna, ha elmondja őszintén, hogy itt és itt lesz? Anonim oldal. Őszintén mit szóltál volna? Nem is kell leírnod, elég ha végiggondolod. Na azért hazudott.
15/39 anonim válasza:
Valószínű valamit biztos elrontottam, én ezen gondolkodnék, hiszen fontos a bizalom és az csak akkor van meg ha nyitott a kommunikáció és ha arra alkalmas embert talál a másik személy.
16/39 anonim válasza:
Elég baj, hogy 20 évesen még úgymond lapítania kell és nem dönthet önállóan anélkül, hogy a szülei haragjától kéne félnie.
17/39 NTBS válasza:
Elbeszélgetnék vele. Aztán döntenék a kérdésről.
18/39 anonim válasza:
Onnantól azt se hinném el, amit kérdez. A hazugságot nem tudom tolerálni. Nem értem miért nem lehet elmondani hol van.
19/39 anonim válasza:
Olyan kibszott gundorítóak itt egyesek, hogy inkább soha nem fogok szülni. Megnézném ezen kölykök szüleit, hogy milyenek.
20/39 anonim válasza:
Ja, mert itt minden gyerek maga a tökély, és a (nem létező) hibái egyedül a szülei miatt van. Hát nem. Vannak hazudozós emberek. Talán majd 50 éévesen is a szülökre fogtok mutogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!