Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen aza szülő aki a két...

Milyen aza szülő aki a két gyermeke közti konfliktust szemforgatva, szemléli?

Figyelt kérdés

Van egy ismerösöm, akinek van egy idősebb testvére, aki gyakorlatilag mindig bacogatta az ismerösömet, ott tett neki rosszat ahol csak tudott.

Sőt még tetlegesség is volt állitólag nem is egyzser.

Az annyuk meg mindig az ismerösömet csítitgatja hogy jaj hagyd ne szólj vissza nem csináld ezt. ne csináld azt mert megint balhé lesz.

És gyakorlatilag ahogy én fogalmaztam ezt meg az isemrösömnek, az anyja gyakorlatilag az "áldozat" szerepében lévő fiára haragszik és nem arra a gyerekére aki bactatja a kisebbik testvérét.

Miért nem áll a kisebbik fia oldalára?

Nyilván nem akar választani, de igy meg a kisebbik fia éelte megy a levesbe.

Még a saját gyerekeikkel szemben is gerinctelenek egyesek, csak hogy ne kelljen gerincesen felvállani a problémákat és kiállni az igazság ellen?

#családon belüli balhé
2023. júl. 30. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

10

Igen én is ezt probáltam mondani csak kevésbé kifejtve,szakmaian mint te tetted, le is pontoztak a sárga földig.

2023. júl. 30. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Semmitérő. Míg gyerek a gyerek, addig semmit nem tud tenni ellene, felnőve viszont nagy ívben elkerülheti. Akkor jön a sopánkodás, az áldozat feketítése, én nem tudom, miért ilyen, világ életben ugyanúgy szerettem az összes gyerekemet.
2023. júl. 30. 11:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A felnőttek, nem igazán tud, bele szólni a szülő. De ha mégis megteszi,akkor legalább mind kettőre szóljon rá
2023. júl. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!