Egyre inkább alkoholizáló szülőkkel mit lehet kezdeni?
Teljes tagadásban vannak, szerintük ez csak "üdítő" nyáron és ők "nem isznak".
Valójában már meg sem tudom mondani, mikor jártam utoljára náluk úgy, hogy ne kevertek volna maguknak folyamatosan valami italt. Megállás nélkül isznak, minden nap.
Persze nem ütik ki magukat teljesen, de épp eléggé eláznak ahhoz, hogy pl. elviselhetetlen legyen velük az együttlét. A feladataikat még képesek ellátni, ha valahova menniük kell autóval, akkor addig képesek kibírni, de aztán este bepótolják.
Próbáltam jelezni finoman és viccelődve, hogy ez már kezd sok lenni, de nem igazán történt változás.
6-os, kit kéne érdekeljen olyan ember, aki magáért semmit nem tesz, mást viszony lazán tönkrevág a szenvedélybetegségével - pl egy idő után pénzt tarhál vagy bármi.
Kérdező: nincs velük dolgod. Szóltál, innentől kezdve az ő dolguk. Te tartsd meg a távolságot, amennyire tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!