Engem nem idegesít ,hogy van elhalt hámsejt a karomon, de anyám le akarja bőr radírozni nagyon nem szeretném. Mert már szépen lebarnultam. Anyám erőszakos, mit tegyek, hogyha nem hallgat rám sose? Hogy akadályozzam meg, hogy leradírozza a karomat?
Figyelt kérdés
Idegesít, hogy itt vagyok 18 éves és még abba is beleszól hogy a bőrömmel mit tegyek. És akkor csodálkoznak hogy lassan láncdohányos leszek, nem bírom az állandó piszkálódásit, beszólásait a szüleimnek. Majd ha én bajnak látom és azt látom, hogy bőrradír kell megcsinálom, de ne erőszakolják már rám ezt is. Nem börtönben vagyok, családban élek. Elegem van már. Én sose dönthetek. 18/L2023. júl. 30. 07:15
41/48 A kérdező kommentje:
40/ sajnos anyám nem érti meg ezt....
2023. júl. 30. 16:00
42/48 anonim válasza:
De ahhoz hogy ez megtörténjen, vagy el kell költöznie és megszakítani velük a kapcsolatot, vagy leülni és tartani egy nagy beszélgetést a szülőkkel, és a kérdező szépen kiáll magáért, elmondja az érveit, akaratát. Hidd el ezzel betudja bizonyítani hogy mennyire felnőtt.
43/48 anonim válasza:
42: "és a kérdező szépen kiáll magáért, elmondja az érveit, akaratát. Hidd el ezzel betudja bizonyítani hogy mennyire felnőtt."
Mese, mese, meskete.
Ilyen korlátolt szülőt nem lehet megváltoztatni.
44/48 anonim válasza:
De akkor mit csináljon? Ha meg sem probálja honnan tudná?
Azzal nem oldódik meg a baja hogy ide írjuk hogy az anyja hagyja békén.
45/48 anonim válasza:
Azért kiállhat magáért. Az adott konkrét esetben például azt mondja, hogy Nem! Ha erre az a válasz, hogy akkor add ide a mobilodat, akkor azt mondja, teljes meggyőződéssel, nm gyerekként, hogy Nem adom! Nem fogják kitépni a kezéből. A pénzt nem értem, és választ se kaptunk rá. Mindenesetre állj munkába, kérdező, és gyűjtögess 3 havi lakbérre. Akármilyen ócska lyukban, majd lassacskán jutsz előbbre.
46/48 anonim válasza:
45
Nyugi, én is már párszor rákérdeztem a pénzre de nem kaptam választ, de cserébe megvádoltak hogy azt mondtam kergessék el a kérdezőt otthonról:D
47/48 anonim válasza:
Mondjuk én sokkal idősebb vagyok a kérdezőnél, de el se tudom képzelni, hogy elvegyék a pénzemet meg a mobiltelefonomat. Kell egy olyan fellépés, hogy aki ezt akarja, az se merje megcsinálni. De ezt a fellépést nem lehet könyvből megtanulni, ez részint személyiség kérdése, részint az ember belső motivációjától függ.
48/48 anonim válasza:
A mèlybarna bőr undorìtó, én is addig sikálnálak, amìg fehèr lennèl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!