Engem nem idegesít ,hogy van elhalt hámsejt a karomon, de anyám le akarja bőr radírozni nagyon nem szeretném. Mert már szépen lebarnultam. Anyám erőszakos, mit tegyek, hogyha nem hallgat rám sose? Hogy akadályozzam meg, hogy leradírozza a karomat?
Figyelt kérdés
Idegesít, hogy itt vagyok 18 éves és még abba is beleszól hogy a bőrömmel mit tegyek. És akkor csodálkoznak hogy lassan láncdohányos leszek, nem bírom az állandó piszkálódásit, beszólásait a szüleimnek. Majd ha én bajnak látom és azt látom, hogy bőrradír kell megcsinálom, de ne erőszakolják már rám ezt is. Nem börtönben vagyok, családban élek. Elegem van már. Én sose dönthetek. 18/L2023. júl. 30. 07:15
1/48 A kérdező kommentje:
Nagyon szép mélybarnára letudok barnulni, de lassan sajnos. Nem szeretném újra kezdeni a barnulást egy hülye radír miatt.
2023. júl. 30. 07:18
2/48 A kérdező kommentje:
Meg szeretném őrízni a színemet ,de anyám azt mondja hogy nem jön le a szín. Mikor tavaly is le bőr radírozta 2 hónap szolival állt vissza normális színre a karom amilyennek szeretném látni. Nem tetszik a fehér bőr nagyon nem. Nem értem a bőr radír miért hozza le.?
2023. júl. 30. 07:21
3/48 anonim válasza:
Hallgass anyádra még jó sokáig. Nem tudom honnan lettél ilyen buta. Szerintem ő sem.
4/48 A kérdező kommentje:
Ha nem akarok valamit főleg ilyen dologba, nem vagyok köteles bőr radírozni.
2023. júl. 30. 07:51
5/48 A kérdező kommentje:
Mindenki meg akarja mondani hogy mi a jó nekem, ha nem élek az elvárásaik szerint akkor meg elveszik a telómat, pénzemet és csak akkor adják vissza ha megcsinálhatták velem azt a dolgot amit én nem akartam...
És akkor a szemembe mondja hogy engem lehet zsarolni azért csinálja. Undorító.
2023. júl. 30. 07:53
6/48 anonim válasza:
Nem kötelező otthon élni. Elkoltozol és onnantól akkor radirozod a bőrödet, amikor akarod.
7/48 A kérdező kommentje:
Nincs elég pénzem...
2023. júl. 30. 08:02
8/48 anonim válasza:
A lassan mélybarnára barnulás ideje alatt pont tudtál volna annyi pénzt keresni, hogy többet ne korlátozzon anyád. De te nem akarsz semmit tenni, csak panaszkodni. Azzal minden bajod megoldódott eddig is, igaz?
9/48 A kérdező kommentje:
Elvették anyámék tőlem amit még megkerestem . Szerintük nem vagyok elég felelősségtudatos és önálló és szerintük nem tudok úgy dönteni, ezért nem adják oda a pénzem ezért vagyok csóró. Van pénzem de még sincs. Nagyon rossz. Egy ezres az össz vagyonom ami nálam van. Azt is úgy kértem pedig tudom nem szabad kérni pénzt....
2023. júl. 30. 08:20
10/48 anonim válasza:
Ha valóban kérdést kell kiírni arról, hogy radírozd-e a bőröd, mert ebben a százhuszadrangú kérdésben sem tudsz egyedül dönteni, vagy ha döntöttél, nem vagy biztos magadban, akkor tényleg nem vagy felelősségtudatos.
Mitől félsz. Anyád benyom a tus alá és rádteszi a radírt, majd megsikál? Komolyan mi lesz, ha simám azt mondod, hogy nem, és minden mást hagysz a füled mellett elmenni? Mi lesz? De komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!