Engem nem idegesít ,hogy van elhalt hámsejt a karomon, de anyám le akarja bőr radírozni nagyon nem szeretném. Mert már szépen lebarnultam. Anyám erőszakos, mit tegyek, hogyha nem hallgat rám sose? Hogy akadályozzam meg, hogy leradírozza a karomat?
Mi az hogy elveszik a pénzed? Konkrétan fogják a pénztárcád és kiveszik a pénzt/kártyát? Vagy alapból nincs is neked saját számlád?
18 évesen ha nem akarsz a szülőkkel élni költözz el. Dugd el a pénzt, aztán gyűjts annyit amennyivel már tovább tudsz állni.
És amikor ilyen fiatal lányok benne vannak a hírekben, hogy elszöktek otthonról, egyből az a narrativa a többségnek, hogy biztos csávóval szökött el. Pedig elég hozzá egy mérgező környezet, nem komplett anya és nem empatikus emberek. Sajnálom, tényleg nem tudom mit tehetnél.
Az a baj, hogy lehet most csúnyán hangzani, bár nem téged minősít, de anyád olyan szinten tett életképtelenné, hogy nem tudnál/mernél keresni most azonnal a neten olyan munkahelyet, ahol szállás is van, és vissza sem néznél. Mert az agyadban lévő ködök nem engedik ezt, hogy lépj. Azért írtál ide. Hol vagy helyileg? Melyik megye?
Barátokat nem is kérdezek, nem szokott lenni az ilyen körülmények között élőknek, mert azt sem engedi a majom anya.
15
Én szeretem megnézni a dolgok mindkét oldalát. Sajnos vagy sem, ismertem már olyan tini-fiatal felnőtt korszak közötti embert, aki egyébként életképtelen volt. A szülők "piszkálták" ami annyit tett probáltak neki segíteni,tanácsokkal ellátni meg lebeszélni róla ha valami hülyeséget arat csinálni. Állandóan panaszkodott is rájuk hogy nem hagyják élni. Neki is elvették a pénzét, csak annyi hogy ő ezt vissza kapta, kis összegekben adták neki oda. A helyzet az hogy elb*szta. Nem hasznos dolgokra költötte, amit alapból a szülei nem engedhettek volna meg maguknak, mint pl a telefonja megjavítása, a cipője majd szét esett de eszébe se jutott. Ezeket továbbra is a szüleitől követelte, a pénzéből meg szórakozni ment haverokkal, mozi, étterem, videójátékok.
A másik oldal meg nyilván amikor a szülő téved. Paranoiásan ráakaszkodik a gyerekre, mindenbe beleköt, uralkodik a gyerek fölött. Meg ennél rosszabbakat is szoktak csinálni.
Nekem a kérdező eddigi kommentjei alapján az első lehetőség a gyanus.. no offense..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!