Vajon gaza van Anyának, vajon tényleg egy totális csőd vagyok?
Ebben én sem lennék sikeres, pedig alapvetően egy sikeres embernek tartom magam az élet több területen is. De telefonos értékesitokent engem első nap kirugtak volna, annyira távol áll tőlem ez a dolog.
Semmi baj. Próbálni kell több dolgot és valami jól be fog jönni.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Ötös, eddig egy kis papírboltban dolgoztam, nagyon szerettem viszont mikor elszálltak a rezsiárak a főnököm bezárta és azóta nem találtam sajnos munkát, nem vettek fel sehova. Én nem érzem úgy, hogy kifogásokat gyártottam volna, ráadául nem én mondtam fel, hanem elküldtek. És igen, sajnos annak ellenére, hogy ez egy komoly nagy cég, itt is az ilyen piaci kofa jellegű rátukmálós értékesítést kellett folytatni és győzködni az ügyfelet hogy igényelje a plusz szolgáltatást
Valószínűleg ő is ugyanúgy el van keseredve, hogy ennyire nem jön össze neked most épp a munka, DE: a telefonos érétkesítői állások nagy része arról szól, hogy ótvar módon át kell baszni az "ügyfelet", olyanokat hívogatni akik azt se tudják honnan van meg nektek a telefonszámuk és kb. 80%-ban jutalékos alapon működnek. Hetente szórják ki az embereket, vetésforgóban mennek oda a balga újak a beetetésre, aztán aki ebben véletlenül tényleg jó, az valószínűleg egész életében MLM császárnő vagy hasonló volt. Tehát épp emiatt nagyon ne legyél elkeseredve, ennél csak jobbat találhatsz, mert ez nem igazi munka volt. Örülj, hogy egy hét után elküldtek és nem húztál le mondjuk egy hónapot úgy, hogy utána közölték, hogy "ja bocs, nem termeltél elég profitot, nincs lóvé". Én voltam olyan interjún anno, ahol ez lett volna a forgatókönyv. :'D Csak szerencsére volt elég eszem rákérdezni és élből kiderült az összes turpisság, hiába hirdették úgy, hogy "fix havi fizetés" :')
Bocs a kitérő miatt, csak felmegy bennem a pumpa ha meghallom/olvasom azt, hogy "telefonos értékesítő".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!