Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon gaza van Anyának, vajon...

Vajon gaza van Anyának, vajon tényleg egy totális csőd vagyok?

Figyelt kérdés
Hosszú munkanélküliség után felvettek egy közüzemi céghez telefonos értékesítőnek ahonnan egy hét után elküldtek mert nem tudtam elég plusz kényelmi szolgáltatást eladni az ügyfeleknek, csak nagyjából fele annyit mint mások. Azt mondta a főnököm, hogy ne raboljuk egymás idejét és elküldött. Anya pedig teljesen ki van rám akadva, mondta kidob itthonról, hogy még egy ilyen könnyű munkával is felsültem ahol csak telefonálgatni kell az ügyfeleknek, nem tudja elképzelni mégis mi olyan nehéz egy ilyen munkában barátnői is dolgoztak ilyen helyeken őket érdekes nem rugták ki. Azóta folyamatosan rámjön a sírás és egy egy lúzernek, egy senkinek érzem magam.
2023. júl. 28. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég ostoba az anyád, hogy látja, hogy padlón vagy, de még ő is belédrúg egyet. Nem vagy csődtömeg.
2023. júl. 29. 00:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A telefonos értékesítés az egyik leglélekölőbb munka, cseppet sem nevezném könnyűnek és csak nagyon keveseknek való. A válság ráadásul igencsak megnehezíti az ilyen jellegű munkákat, hiszen az emberek a felesleges, drága szolgáltatásoktól szabadulnak meg a leghamarabb, ha kevés a pénzük, tehát most eladni egy kényelmi szolgáltatást felér egy hőstettel. Cseppet se keseredj el ez miatt, próbálj inkább más jellegű munkát találni.
2023. júl. 29. 04:24
 13/16 kovpet ***** válasza:
100%

Én mérnök vagyok, elég jó szakember.

Életem elején egyszer bevállaltam egy majdnem ilyen munkát. Annyira nem feküdt, hogy a próbaidő alatt otthagytam a helyet úgy, hogy akkor is válság volt, nekem nagyjából nulla pénzem és nem volt másik helyem. Egyszerűen az ilyet nem nekem találták ki. Ezek szerint neked sem. Van ez így.

2023. júl. 30. 18:33
 14/16 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nem, nincs igaza.
2023. aug. 1. 08:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Annal kemenyebb, mint keretlenul masok zaklatasa, tenyleg nincs. Jo vastag bor kell hozza. Szamomra ez az, amit keptelen lennek. Dehogy konnyu, a legmegalazobb.
2023. aug. 1. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt a melót nekem nagyon nehéz lenne csinálni.. légyszi ne készítsd ki magad feleslegesen. Fogysz munkát találni. Vannak mindenki életében ehez hasonló helyzetek.
2023. aug. 2. 01:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!