Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hogyan érintene...

Szülőként hogyan érintene titeket, ha gyereketek a munkájával jóval jobban keresne, mint ti?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 16:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Azt érzem, volt értelme évekig a belem kidolgozni, hogy elvégezhesse az áhított szakot.
2023. júl. 24. 17:11
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

7-es, én is azt mondom: minden normális szülő örülne annak, ha a gyerekének könnyebb élete lenne.

Viszont itt a gyakorin elképesztő családi viszonyok is előkerülnek. Szóval sajnos nem igaz, hogy minden szülő ilyen. Vannak olyan abnormális emberek, akik irigykednek a gyerekük anyagi jólétére.

2023. júl. 24. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Kitagadnám! Milyen hülye kérdés ez...
2023. júl. 24. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék
2023. júl. 24. 23:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mind három felnőtt gyerekem jobban keres, mint én, pedig én is 3 diplomás vagyok (csak sajnos ezek nem érnek annyit). A gyerekeim meg olyan diplomát szereztek, amik most sokat érnek. Én nagyon örülök neki, hogy nem kell azon aggódnom, hogy hónap végére nincs mit enniük. A negyedik gyerekem még középiskolás, ott is azon vagyunk, hogy jó szakmát szerezzen. Amúgy mi sem élünk nagyon rosszul.
2023. júl. 25. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem is, hogy így lesz. Örülni fogok neki.
2023. júl. 25. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel soha nem zavart, ha mások jobban kerestek nálam. Inkább csak magamat ostoroztam, hogy én miért vagyok ilyen szar, hogy keveset keresek. Nem a másik fél felé alakult ki gyűlölet, hanem magamat okoltam.
2023. júl. 25. 19:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én rohadtul boldog lennék, ha a gyerekem sokat keresne és jól élne. Pont azért, mert tudom milyen szarul élni. Persze fordítva azzal sem lenne bajom, ha kis keresetű, egyszerű ember, amíg normálisan él és nem élősködik.
2023. júl. 25. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki de annak még jobban örülnék ha annyit keresnének,hogy saját lakásuk legyen és mellette tudjanak gyereket nevelni és megélni.

Mert jelenleg albérletben laknak ahhoz,hogy saját lakásuk legyen sok pénz kellene a hitelt fizetni meg nehéz

Sajnos anyagilag nem tudom őket támogatni de büszke vagyok rá,hogy becsületel felneveltünk 3 gyereket és már meg tudnak állni a saját lábukon.

2023. júl. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!