Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált apukák! Szoktátok...

Elvált apukák! Szoktátok látogatni a gyereketeket?

Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Igen,rendszeresen
Nem
Csak jeles ünnepekkor. Születésnap stb..
28 szavazat
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Értelek.
2023. máj. 23. 14:31
 2/32 anonim ***** válasza:
97%

1-es.

Szóval a hercegnő típusú kislányodat nem érdekli a horgászat és az autószerelés?

Döbbenet :D

2023. máj. 23. 14:43
 3/32 anonim ***** válasza:
95%
Éltalában azért az apának illik ugymond elgalább addig a gyerekhez idomulni és olyasmit csinálni amit szeret, nem fordítva.
2023. máj. 23. 14:48
 4/32 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezzunk. Nem tudhatjuk,hogy mi van a hatterben,hogy alakult igy az elet.
2023. máj. 23. 14:49
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 1-es, remélem megcsinálni még volt kedved a hercegnőt. Meg az anyját... nehogy elvidd egy moziba vagy enni, bütykölgessél. Jelenlegi feleségedet is horgászni meg bütykölni hordod?
2023. máj. 23. 15:04
 6/32 anonim válasza:
92%
Anyja kivitte németbe, 600km-re tőlem, 2 műszakban dolgozom, hétvégén is, maradnak az ünnepek. De mivel anyjának se kocsija se semmije, ezért nekem kell perszehogy utaznom meg tankolnom azok melett, hogy havi 130 ezret utalok neki. Ide anyjuk szokott rokonjaihoz járni, de véletlen sem engedi meg, hogy láthassam 2 fiam ha itt vannak, direkt velem cseszik ki, hogy menjek el, hozzan el őket, vigyem vissza, évente kb 3-4 alkalommal....
2023. máj. 23. 15:08
 7/32 anonim válasza:
84%
Anyjuk ellenem neveli őket, ezért kezdem feladni egészet.
2023. máj. 23. 15:15
 8/32 anonim ***** válasza:
92%
Én szoktam látogatni. Nem hetente, mert még kisebb. Néha próbálom elhozni, de akkor ez kimerül pár órában. Minden esetre bárhogy is alakult, én megbecsülöm az együtt töltött időt és azt játszunk, amit a gyerekem szeretne. Máskor elviszem játszóházba, had legyen felszabadult és jó kedvű :)
2023. máj. 23. 15:16
 9/32 anonim ***** válasza:
98%

Nekem elváltak a szüleim és apánk azt mondta nem vagyunk a családja, nem vagyunk a gyerekei, nem is kíváncsi ránk.

Mi meg Én már próbálkoztam Vele beszélni, finoman lekoptat.

Szerintem van már vagy 6 éve, hogy nem találkoztam Vele e-miatt és az alkoholizálása miatt, amibe kezdett.

2023. máj. 23. 15:22
 10/32 anonim ***** válasza:
80%
Kétlem, hogy komolyan beszélt volna az 1-es. Ha mégis, akkor pedig nem is érdemes felhúzni magunkat. Mindenesetre jogos a lepontozás.
2023. máj. 23. 15:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!