Elvált apukák! Szoktátok látogatni a gyereketeket?
Férjemnek az előző kapcsolatából van egy lassan 8 éves lánya.
Mindketten nagyon szerettünk volna nyitni felé, de az anyuka egyáltalán nem együttműködő. Mikor megszületett a gyerek a fejébe vette, hogy a férjem is olyan lesz, mint az apja, és elhagyja majd őket. Aztán persze mindent meg is tett, hogy ez így legyen. A megcsalás tette be a kaput a férjemnél, és az, hogy a kislányuk mindig sírt miattuk, hogyha veszekednek, akkor inkább egymáshoz se szóljanak.
Én vagyok az anyuka szemében az a “könnyűvérű” nőcske, aki elszedte a gyereke apját.. Igaz, hogy a szakításuk után 2 évvel ismerkedtünk meg, és jöttünk össze, de az nem számít!
Még videóhívásban sem láthatjuk, egyszer elutazott hozzájuk a férjem, megbeszélték, hogy találkoznak, majd amikor odaért, közölte az anyja smsben, hogy ők nincsenek otthon, így jöhetett is haza.
Reméljük, hogy egyszer majd meg tudjuk ezt beszélni a leányzóval, és nem fogja teljesen elutasítani az apját.
1-es vagyok
Köszönöm a számonkérést.
Nem tudom, hogy ti szívesen programoznátok-e olyan gyerekkel, akinek az a legjobb program, ha moziba, játékboltba mentek (és kötelezően venni is kell valamit, különben megy a földön fetrengés, sírás).
#13: én szívesen.
De mellette kipróbálnék más időtöltést is, nem azzal a céllal, hogy én érezzem jól magam, hanem hogy ő gazdagodjn új élményekkel.
1-es, nálad valami nagyon félre van programozva.
Te vagy a kislányodért, és nem ő érted. Ez akkor is igaz, ha együtt éltek, akkor pedig hatványozottan, ha csak alkalmi apuka vagy.
Nem, mert nálam maradt, igaz most már egyetemista a srác.
Anyja kicsit megkattant (szerintem nem miattam), de főz neki, jó viszonyban vannak.
Az anyjával én közepes alattinak értékelem a kapcsolatom. B..sztat, de csak kicsit bosszúálló és aljas
Apa sohasem látogatott. Volt jobb dolga is pl a nőjével, meg annak a gyerekével.
Semmi baj, csak akkor ne várjon tőlem semmit, amikor szüksége lenne rá.
Kedves 1-es!
Egyedülálló, egy focista kisfiú anyukájaként, akivel nagycsoportos kora óta töltöttem heti 4 estét és egy fix meccs időpontot hétvégén focipályán, hidd el, nem minden rólad szól!
18 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzessegemet a szalagavató buli után a discoban felszedtem részegen egy 30+ nőt
Felmentünk hozzá és hát gumi nélkül.....
Sok év múlva (tavaly) találkoztam vele újra az étteremben ahol dolgozok mint pincér
Ott volt ő egy 7-8 éves
kissráccal.
Egyből felismertem a nőt ő is engem
Utána mondta,hogy valószínűleg úgy gondolja tőlem van,de a férje azt hiszi hogy a sajátja.
Akkor mondtam,hogy én szeretném tartani a kapcsolatot.
Néha beszélünk messengeren,de nem akar tőlem semmit,nem akarja hogy kiderüljön,hogy én vagyok az apja.
Megnéztem a régi gyerekkori képeimet és basszus nagyon hasonlít rám a srác az orra,a szeme a haja egyben egyben az enyém
Úgyhogy nem tudom ilyenkor mit tudnék tenni
18as vagyok
Tudom,de azért pocsék érzés,hogy valószínűleg van egy fiam aki sosem fog tudni rólam.
Igazából az egészért nem tudom magamat hibáztatni
18 éves kanos részeg szűz kamasz voltam.
Persze hogy szexelni akartam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!