Elvált apukák! Szoktátok látogatni a gyereketeket?
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 14:12
21/32 anonim válasza:
Én elvált szülők gyereke vagyok lány létemre én apukámnál vagyok . Anyukám konkrétan a vállásuk óta nem keresett sőt az összes közösségi platformon letiltott miután egyszer le írtam neki , hogy mit érzek .
22/32 anonim válasza:
A ferjemnek van egy fia az elozo kapcsolatabol. Latogatni nem szokta, a szetkoltozesuk ota (3 eve) nalunk van a szunetek feleben illetve kethetente hetvegen. Hetfonkent ha nem delelottosok vagyunk, mi visszuk iskolaba. Szoval nem minden elvalt apa gyoker.
23/32 A kérdező kommentje:
Koszonjuk a pozitiv valaszokat az elvalt de jol nevelo gyerekek neveben!
2023. máj. 23. 19:49
24/32 anonim válasza:
Nekem exem lépett le, nemis látta soha a gyerekét. De egy fokkal jobb mintha jönne itt a “kényszer” találkozókra
25/32 anonim válasza:
A párom 4 éve nem látta a lányát, előtte is csak folyamatos harcok, pereskedés árán, de általában az anyának adtak igazat. Én amúgy nem értem mért jó a nőknek az hogy elüldözik a gyerek apját az életükből, az ismerőseim között 90%ban ezt látom, hogy a nők addig fúrják az exüket amíg el nem érik, hogy elmenjen a kedvük is a láthatásoktól
26/32 anonim válasza:
#25 sok férfi persze elferdíti az igazságot azt se hagyjuk ki. Az én volt férjem előadta hogy eltiltottam tőle a kicsit miközbe 1x sem próbált meg felkeresni minket. Ezt persze bíróságon mindenhol makogta, meg fenyegetett hogy legjobb ügyvéddel kerestet fel, de érdemben nem tudott arra válaszolni hogy mégis mikor tett ezért bármit is ( a pereket is én indítottam nem ő )
persze elhiszem hogy a te párodnál másképp van, de van ilyen helyzet is ahol teszik veszik magukat csak nem tudom kit akarnak átverni
27/32 anonim válasza:
26os nyilván van olyan is ahol az apa nem kíváncsi válás után a gyerekre, ismerek ilyet is, viszont tényleg azt látom sajnos hogy ott a másik oldal, ahol az anya lehetetleníti el a kapcsolattartást, aztán persze panaszkodik mindenkinek, hogy milyen köcsög az exe
28/32 anonim válasza:
#27 persze, mindkét féllel lehet gond. Azokat a nőket sem értem akik ok nélkül korlátozzák az apukát, a kapcsolat megromlásával nem szabadna egyenesen arányosan megromlania a szülőségnek is. Amelyik apuka igenis rendszeresen törődik a gyerekkel ők megérdemlik ugyanannyira a gyermeket mint az anyuka, csak sok nő ezzel akar visszavágni sajnálatos módon
29/32 anonim válasza:
Az az apa aki nem látogatja a gyereket, a szemembe egy féreg.
30/32 anonim válasza:
29es pont annyira mint azok akik ítélkeznek a körülmények ismerete nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!