Mit csinálnátok, ha a faterotok ilyet csinálna?
Dióhéjban: A vérszerinti apám kb. kis csecsemő koromban nézett meg párszor, mert még születésem előtt anyám összejött egy másikkal, aki a nevelő apám. Ő nevelt fel, a vérszerinti apám máshol lakik, utána kb 8-10 évesen találkoztunk, akkor is csak úgy, hogy elvittek hozzá a rokonok. Utáná több, mint 20 évig nem láttam, szerintem nem is nagyon vilt kíváncsi rám, de ahogy ahogy jött a facebook, neki túl egyszerű volt már így felvennie velem a kapcsolatot. Meghívott magához, illetve a családjához, már elmúltam 30 és én látogattam meg őt. Kb. 3x voltam nála, aztán ha nem megyek hozzá egy darabig, mondjuk 2 évig nem látogatom meg, szabályosan számon kér. Mindig csak ígérgetek, stb... ilyeneket mond. Pont ö, aki több mint 20 éven át le se sz@rt. Egyszer megkérdeztem csak úgy finoman, hogy miért nem járkált hozzám amikor gyerek voltam. Kitérő válaszként annyit kaptam, hogy bár természetesen nem tiltottak el tőle, de azt mondta, hogy a nevelő apám nem látta őt szívesen. Szerintem ez nem mentség. Ha magamból indulok ki én kb. lesz@rnám hogy ki lát szívesen és ki nem, én nem tudnék úgy élni, hogy nem tudom mi van a saját gyerekemmel. Szóval kb 5 éve, hogy felvette velem a kapcsolatot. Kicsit elkanyarodtam, de a lényeg az, hogy nagyon bosszantó hogy van bőr a pofáján számonkérni, hogy nem megyek hozzá eleget. Nem akarok vele rosszban lenni, de úgy megkérdezném, hogy ő hol a bánatban volt 20 évig. Egyáltalán nem igénylem a társaságát. Elfogadom, hogy nem látogatott, de ne idegesítsen ilyen számonkérésekkel, mert már unalmas. Ti mit tennétek, ha az én cipőmben lennétek?
Köszi előre is a válaszokat!
Igen, elküldeném a francba - ha egyáltalán szóba állnék vele, de szerintem még az sem.
Tiltanám és ignore. Ha eddig nem voltam fontos neki, ezután is hagyjon békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!