Melyiket választanátok? Önállósodás vagy spórolás?
25 évesen lenne lehetőségem elköltözni, viszont úgy csak kb. havi 100 ezer forintot fogok tudni félre rakni. A szüleim másik lakásába költöznék, ami most jelenleg ki van adva szeptemberig, utána beköltözhetnék, 50 ezer forint lenne a lakbérem, amit az öcsémnek kell majd fizetnem + rezsi.
Most még a családommal lakom, nincs saját szobám, az öcsémmel van egy közös szobánk. Így eddig félre tudtam tenni havi 350 ezret, mert a kiadásból származó bevétel felét nekem, másik felét pedig az öcsémnek adták anyumék. Ezután viszont nekem kell ellátnom magam a nettó 350 ezres fizetésemből. Én már különben nagyon vártam, hogy végre beköltözhessek abba a lakásba, csak most tényleg elbizonytalanodtam, mert pénzügyi szempontból rossz döntés lenne, viszont ugynakkor egészségesebb lenne már egyedül lakni, és nem egy szobában valakivel.
Sporolas 350nettot kb sosem raksz el.
Mellette csajozhatsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!