Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyiket választanátok?...

Melyiket választanátok? Önállósodás vagy spórolás?

Figyelt kérdés

25 évesen lenne lehetőségem elköltözni, viszont úgy csak kb. havi 100 ezer forintot fogok tudni félre rakni. A szüleim másik lakásába költöznék, ami most jelenleg ki van adva szeptemberig, utána beköltözhetnék, 50 ezer forint lenne a lakbérem, amit az öcsémnek kell majd fizetnem + rezsi.

Most még a családommal lakom, nincs saját szobám, az öcsémmel van egy közös szobánk. Így eddig félre tudtam tenni havi 350 ezret, mert a kiadásból származó bevétel felét nekem, másik felét pedig az öcsémnek adták anyumék. Ezután viszont nekem kell ellátnom magam a nettó 350 ezres fizetésemből. Én már különben nagyon vártam, hogy végre beköltözhessek abba a lakásba, csak most tényleg elbizonytalanodtam, mert pénzügyi szempontból rossz döntés lenne, viszont ugynakkor egészségesebb lenne már egyedül lakni, és nem egy szobában valakivel.

2023. júl. 17. 21:57
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Sporolas 350nettot kb sosem raksz el.

Mellette csajozhatsz is

2023. szept. 21. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!