Meddig szabad a gyerekek előtt meztelenül mutatkozni?
A férjem és én is szeretünk otthon naturálisabb formában mutatkozni de a gyerekek (egy 7 éves lány és egy 5 éves fiú) számára nem tudom meddig nem gond ez. A kissebbiket egyelőre láthatóan nem érdekli de a lány már nézett egyszer-egyszer furcsán a férjemre de volt olyan is, hogy rákérdezett az apjánál, hogy miért nem meztelen. Szinte számon kérte, hogy miért visel alsót.
Itt az ideje abbahagyni az efféle megmutatkozást?
Ha neten rákeresel a témára, vannak szakértői vélemények is.
Nem életellenes a naturizmus, de észre kell venni a gyereknél, ha a fejlődése során olyan irányba változik, hogy zavarni kezdi a dolog.
Hát ha öltözök, nem fogom magam rosszul érezni ez miatt, de nem járunk otthon se bugyiban, se pucéron. Apjuk szokott alsógatyában, de szerintem elég sokan vannak így. Én nem szoktam a gyerekekhez bemenni, ha fürdenek, már kamaszok, kopogok.
De ha pl. reggel öltözök tusolás után, nem fogom feszélyezni magam. Akkor kimegyek egy bugyiban a szekrényhez. Ha nem akar, nem néz oda.
35 az oke,de itt sokan vannak akik nem igy csinaljak mint te vagy en
Ok konkretan ruha nelkul flangalnak a gyerekeik elott.direkt,nem csak ugy,hogy ha oltoznek meg nzuhanyoznak...
De minek járnak otthon meztelenül? És úgy ülnek le a bútorra? Brrr. Meg hát most jó idő van, de más évszakban? Normális ember nem jár úgy egész nap. Megértem, ha vki pucéran alszik, na de egész nap?
35-ös voltam
37.
Van, ahol csak ezért fűtik jobban a lakást, az év bármely szakában.
Ülőfelületekre törülközőt vagy bármi praktikus anyagot terítünk, amikor ráseggelünk.
Előző beírásomhoz azért hozzátenném, lakásomban ez azért is kicsit más fogalom, mert "alvázmosó" rendelkezésre áll. Nem kell papírozni. S-zuhany.
Más minőség.
30.aki nudi kempingbe megy, nem azért megy oda, hogy bárkit is bamuljon. Persze, nyilván van olyan, aki másképp értelmezi a ruha nélküli létet, de őt a közösség hamar jobb belátásra téríti.
Ja, ma indulunk Valaltára. Ez egy kifejezetten családos, 5 csillagos nudi kemping, ami ilyenkor tele van. 5 kilométer hosszú partszakasz, 7000 embert tud befogadni.
A gyerek már alig várja, hogy ott legyünk. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!