Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig szabad a gyerekek...

Meddig szabad a gyerekek előtt meztelenül mutatkozni?

Figyelt kérdés

A férjem és én is szeretünk otthon naturálisabb formában mutatkozni de a gyerekek (egy 7 éves lány és egy 5 éves fiú) számára nem tudom meddig nem gond ez. A kissebbiket egyelőre láthatóan nem érdekli de a lány már nézett egyszer-egyszer furcsán a férjemre de volt olyan is, hogy rákérdezett az apjánál, hogy miért nem meztelen. Szinte számon kérte, hogy miért visel alsót.

Itt az ideje abbahagyni az efféle megmutatkozást?

2023. júl. 17. 16:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Mikor láttam hogy pár régebbi " Testvérek meztelenkedtek egymás előtt " kérdésnél feltünt egy friss fiók pár kommenttel ma délután, tudtam, hogy lesz valami meztelenkedős-családos kérdés is. Ez még mindig ugyanaz a perverz.
2023. júl. 17. 22:46
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Amíg élsz.
2023. júl. 17. 23:12
 33/40 anonim ***** válasza:
19%
31 igen,es a sok okos leirja neki,hogy a gyerekek is pucerak,meg ok is azok otthon.meg eletkort is irnak a gyerekekhez...ez meg elvezkedik magának .hat sok szülő sem normalis...
2023. júl. 18. 05:31
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha neten rákeresel a témára, vannak szakértői vélemények is.

Nem életellenes a naturizmus, de észre kell venni a gyereknél, ha a fejlődése során olyan irányba változik, hogy zavarni kezdi a dolog.

2023. júl. 18. 10:15
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha öltözök, nem fogom magam rosszul érezni ez miatt, de nem járunk otthon se bugyiban, se pucéron. Apjuk szokott alsógatyában, de szerintem elég sokan vannak így. Én nem szoktam a gyerekekhez bemenni, ha fürdenek, már kamaszok, kopogok.

De ha pl. reggel öltözök tusolás után, nem fogom feszélyezni magam. Akkor kimegyek egy bugyiban a szekrényhez. Ha nem akar, nem néz oda.

2023. júl. 18. 12:32
 36/40 anonim ***** válasza:
81%

35 az oke,de itt sokan vannak akik nem igy csinaljak mint te vagy en

Ok konkretan ruha nelkul flangalnak a gyerekeik elott.direkt,nem csak ugy,hogy ha oltoznek meg nzuhanyoznak...

2023. júl. 18. 13:24
 37/40 anonim ***** válasza:
38%

De minek járnak otthon meztelenül? És úgy ülnek le a bútorra? Brrr. Meg hát most jó idő van, de más évszakban? Normális ember nem jár úgy egész nap. Megértem, ha vki pucéran alszik, na de egész nap?

35-ös voltam

2023. júl. 18. 14:01
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

37.

Van, ahol csak ezért fűtik jobban a lakást, az év bármely szakában.

Ülőfelületekre törülközőt vagy bármi praktikus anyagot terítünk, amikor ráseggelünk.

2023. júl. 18. 18:41
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Előző beírásomhoz azért hozzátenném, lakásomban ez azért is kicsit más fogalom, mert "alvázmosó" rendelkezésre áll. Nem kell papírozni. S-zuhany.

Más minőség.

2023. júl. 18. 19:01
 40/40 anonim válasza:
29%

30.aki nudi kempingbe megy, nem azért megy oda, hogy bárkit is bamuljon. Persze, nyilván van olyan, aki másképp értelmezi a ruha nélküli létet, de őt a közösség hamar jobb belátásra téríti.

Ja, ma indulunk Valaltára. Ez egy kifejezetten családos, 5 csillagos nudi kemping, ami ilyenkor tele van. 5 kilométer hosszú partszakasz, 7000 embert tud befogadni.

A gyerek már alig várja, hogy ott legyünk. 😁

2023. júl. 29. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!