Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig szabad a gyerekek...

Meddig szabad a gyerekek előtt meztelenül mutatkozni?

Figyelt kérdés

A férjem és én is szeretünk otthon naturálisabb formában mutatkozni de a gyerekek (egy 7 éves lány és egy 5 éves fiú) számára nem tudom meddig nem gond ez. A kissebbiket egyelőre láthatóan nem érdekli de a lány már nézett egyszer-egyszer furcsán a férjemre de volt olyan is, hogy rákérdezett az apjánál, hogy miért nem meztelen. Szinte számon kérte, hogy miért visel alsót.

Itt az ideje abbahagyni az efféle megmutatkozást?

2023. júl. 17. 16:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos az én szüleim is így járkáltak előttem meg a tesóm előtt. Remalmaimban már elojott párszor, felnőttként is. Irtó ciki szerintem. És itt most nem arról van szó, hogy anyát meglatod a fürdőben, vagy előtted öltözik át, mert azzal semmi bajom nem volt.
2023. júl. 17. 17:57
 22/40 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen normális. Nálunk otthon az egész család meztelenül van. A barátaink is levetkőznek nálunk. A gyerekek ebben nőttek fel, teljesen természetes számukra.
2023. júl. 17. 18:04
 23/40 anonim ***** válasza:
81%
Nem mondtam volna soha anyukámnak, de baromira zavart, hogy meztelen. Én is lány vagyok. Egyszerűen nekem a meztelenség privát dolog.
2023. júl. 17. 18:58
 24/40 anonim válasza:
90%
Javaslom kérdezd meg őket. Mondd hogy van olyan család ahol ez így van, máshol nem, van akiket ez zavar, van akiket nem, de ha őket zavarja, akkor legyen egy alsónadrág/bugyi "szabály".
2023. júl. 17. 19:08
 25/40 anonim válasza:
40%

Én anyámékkal 22 éves koromig jártam Balatonberénybe, Horvátországba stb nudizni. Akkor én hogy illek a képbe? És azóta én is családos vagyok gyerekkel, aki MÉG nem volt nudin. MÉg nem, de lesz.

Én az egész gyerekkoromat Balatonberényben töltöttem volt úgy hogy a kempingben 3 hétig nem láttam semmiféle ruhát.

2023. júl. 17. 19:35
 26/40 anonim ***** válasza:
48%

Ooo en 48 vagyok a gyerekeim 17, 12, 11,

Nyaron siman meztelenkesunk. Stranda is inkabb naturista helyre megyunk. Nalunk teljesen temeszetes a dolog. Parszor ra kerdeztem de oket nem zavarja. Sot ha lehet mondani jobban is szeretik a naturista helyeket mint a textilest.

A kertben is meztelen napozunk medencezunk.

Nekunk igy jo. Mas meg nem erdekel.

2023. júl. 17. 19:50
 27/40 anonim ***** válasza:
24%

Ez a kerdes volt maar egy masik kategoriaban.

Konkretan az volt a kerdes,hogy apja lanya elott normalis-e ha meztelenul jarkal

Ugye nem valami perverz vagy?

2023. júl. 17. 20:08
 28/40 anonim ***** válasza:
36%

El se kellett volna kezdeni.

Már elnézést, de mi köze például egy kislánynak az apja szőrös pöcséhez?

Felnőtt nő vagyok, anyukámmal simán átöltözünk egymás előtt, de mióta az eszemet tudom apám képes magát eltakarni előttem.

2023. júl. 17. 22:28
 29/40 anonim ***** válasza:
66%

28 vegre egy normalis ember..

Itt mindenkinek termeszetes h apuka egy szal faszban maszkal a lanya elott

2023. júl. 17. 22:33
 30/40 anonim ***** válasza:
59%

Amugy ako naturista kempingbe viszi a kisgyerekét az normalis?nem zavar,hogy bamuljak a kislany vagy a kisfiú pucer testét?

Nem baj,hogy akar pedofilok is lehetnek ott?

2023. júl. 17. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!