Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan félek, hogy a gyerekei...

Jogosan félek, hogy a gyerekeimnek is rossz élete lesz?

Figyelt kérdés
Nem volt szép gyerekkorom. Apám egy agresszív alkoholista volt, anyám mindent eltűrt neki. Négyen vagyunk testvérek, sajnos mindannyiunknak kisiklott az élete. Két testvérem alkoholista lett, a harmadik ugyanolyan agresszív mint apánk volt, én kifogtam egy bántalmazót. Évek óta elváltam, a gyerekek apja már fél éve eltűnt teljesen az életünkből. Önerőből sikerült vennem házat, külső szemmel teljesen rendben van az életünk. Viszont félek, hogy a gyerekeimnek is rossz élete lesz felnőttként. Ki fog hatni rájuk, hogy az apjuk nem törődik velük. Tisztában vagyok vele, hogy ez az én hibám, hiszen nem vettem észre a jeleket, hogy bántalmazó. Mit tudok tenni a gyerekek érdekében? Testvéreimen sem tudtam segíteni, hiába próbáltam.
2023. júl. 14. 16:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
te alakítod az életüket majd, szóval ha tudod mire kellf giyleni fél siker.
2023. júl. 14. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!