Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen sértődés egyik oldalon se?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk összeházasodni a közeljövőben és szóba került, hogy hol kezdjük majd az életünket. Édesanyám nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy a szülővárosom környékén éljünk, az én párom viszont abban a városban él, ahol én egyetemre járok (Debrecen). Egy év múlva végzek, addig mindenképp ott lennénk, viszont utána egy ideig ott folytatnánk az életünket. Édesanyám ennek nem örül és azt gondolja, hogy a párom ebbe engem belemanipulál és nem fogunk hazajönni soha. Még nem tudjuk a párommal azt, hogy hosszútávon hol szeretnénk élni, de úgy érzem, bárhogy döntünk, abból valaki megsértődik. Mindkét helyen szívesen laknánk. Mit tegyek, hogy elkerüljem a veszekedést? 22L

2023. júl. 13. 21:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem fogtok hazaköltözni soha?

És mi a bánatért kellene hazaköltöznötök, eszem áll meg.

A gyerekem most készül 10 ezer kilométerre költözni, jövő héten utazik. Nem hogy a városunkban, hanem ezen a földrészen sem lesz, mégsem gyötröm vele a lelkét, hiányozni fog, de boldog leszek, ha boldogul. Te még országon belül is maradsz egyelőre, anyukád pedig szépen tegye helyre magában azt, hogy nem egymás seggében laktok, ennyi.

2023. júl. 14. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!