Pofon helyett milyen eszköz van a szülő kezében?
Köszi a válaszokat. Mobilról válaszolok, bocs az elírásokért.
"Kérdés, hogy tényleg elfogyott, vagy csak még nem jutott eszébe a megoldás?" Kérdésre kérdés? A válasz érdekelne.
"Akkor már inkább felveszem, és hazaviszem." Már irtam, több száz métert nem tudok egy 30 kikos gyereket cipelni.
"Egyébként elmagyarázom, miért kell, miért fontos, milyen jó vár, ha hazamegyünk stb."
Az ész érveken már túl vagyok. A helyzet az, amikor nem működik, mit csináljak
"9-10 éves gyereknél esetleg ha befenyíted szóban, hogy holnap nincs játszótér? (És be is tartod persze). "
Arrol a helyzetről beszélek, amikor ez nem működik, de a helyzetet meg kell oldani. Pl mesterembert várok és mindenképpen haza kell mennem
"Pofon az semmire sem jó amúgy." De egyre biztos jo, megoldja a pillanatnyi problémát.
"De én bizony a hónom alá kapom (30 kilót bőven) kimegyünk, aztán útközben vergődhet." Az én esetben ez nem működik.
"Nehogy már egy 8 éves dirigáljon." Ezt gondolom én is.
Nem, nincs meg. Mert akkor nem kellene idegenek segítsége.
Sajnálom, de amíg itt tartasz, addig ez így marad.
"Kérdésre kérdés? A válasz érdekelne."
. Mivel látom, hogy kb. bármire odabököd, hogy "jó, de mi van, ha ez sem működik", akkor teljesen jogosan merül fel, hogy a Te eszköztárad és fantáziád szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!