15v 1.2 A adapter helyett használható 12v 1.5 A.?Traktor s2 kontrollerol lenne szó.Az eszköz bekapcsol vele.Lehet baja?
Sok ilyen kérdés van.
Az adapter (áramforrás) terhelhetőségének minimum akkorának kell lennie amekkora a táplált készülék (fogyasztó) igénye. Nagyobb lehet, kisebb nem.
Gondolj az erőművekre amik több gigawattosak, a konyhában mégis világít róluk a 40W-os izzó.
Vagy arra hogy ha 5 kilót akarsz vinni szatyorban, azt megteheted olyan szatyorral is ami 10 kilót bír meg olyannal is ami 20 kilót bír.
ui.: Azt elfelejtettem említeni, hogy az adapter feszültsége, a bekötés polaritása és az hogy AC vagy DC, már teljesen más téma!
De te az áramot kérdezted, így én arra válaszoltam!
"Ki kell próbálni, hogy egyáltalán megy-e vele."
És ha nem, akkor tönkretette.
Jó módszer, de sajnos destruktív. :)
Olyan mint amikor azt akarjuk kipróbálni hogy a gyűrű ezüst vagy nem. Salétromsavba helyezzük és ha az feloldja akkor lehet hogy ezüst volt. :)
Nyugodtan használd, semmi baja sem lesz tőle.
Ennyit kompenzál az usb és kondik benne, de ha nem, akkor max annyi lehet, hogy a gombok fényereje maxon megremeg, ezért állítsd az inaktív gombok világítását alacsonyra 50% alá szerintem és az aktívakat is alacsonyabbra.
"Alacsonyabb feszültségtől nem fog tönkremenni."
Kivéve ha fordított polaritást vagy DC helyett AC-t kap. Akkor esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!