Lelépjek csak úgy?
Vannak családok (ma is nagyon sokan), ahol a régi elvek szerint arra rendezkednek be, hogy a gyerek házasságkötéséig gyerek marad és a szülei parancsait követi, az ő beosztásuk szerint él.
A világ változik, a szüleid pedig nem követik ezt. Végy egy nagy levegőt és mondd el, hogy vannak más feladatok is a házi munkán, a kerten és a szüleid által előírt kötelességeiden kívül. A kis tesó pesztrálása viszont nem a te felelősséged.
18 éves vagy, azt csinálsz amit akarsz, szóval olyan nincs ,hogy nem engednek el valahova.
Azonban azt nem értem, hogy a testvéredet miért félted? Mármint értem, hogy szereted, de a felügyeletére gondoltam. Te a testvére vagy, nem a szülője, szóval nem a te feladatod az ő felügyelete. Ha akkor lépsz le, ha nem te vigyázol rá, semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!