Gondolkodtatok már azon hogy mi lehet a közösségi médiára kirakott tökéletes családi fotók mögött?
Nem. Sokkal fontosabb dolgokon gondolkodom, mint sem h Marika miért tett ki vigyorgós fotót.
Hát mégis milyet rakjon ki? Amin véresre verte az ura?
Vagy amin a gyerekeivel ordít??
Nem kell ezen túl sokat agyalni.
Lehet a nyomorult életében már évek óta ez a legjobb pillanat és szerette volna megosztani az ismetőseivel.
Én csak azért gondolkodtam el ezen is, mert én nem rakok ki semmit, nincs is facebookom sem, de a párom facebookjan látok csomó családi fotót, ezek az emberek általában hetente posztolnak, mintha valamiféle megfelelési kényszerük lenne, hogy meg kell mutatni, mennyire jó nekik.
De nyilvan egyébként semmi más dolgon nem szoktam gondolkodni, igazából egy majom cintányérozik a fejemben. Még jó hogy én ne ítélkezzek, de rólam egy kérdés alapján ítéletet mondtok :D
Ja egyébként én is ismerek olyan családot, akik totál mást mutatnak face-en, mint amilyen a valóság, de én egyedül csak őket ismerem közülük.
És ez neked miért is fáj? Irigykedsz?
Ha meg valaki nyaralós képet tesz ki azon csámcsogsz, mert hát te tudod h amúgy meg carul keres.
Ez a pletyka egy fokozata. Nincs kivel kibeszélni, ezért kiírod egy anonim oldalra hogy milyen képmutatóak az emberek.
Nahát! Döbbenet! Hogy ez neked csak most esett még le
Ez a " nekem amúgy nincs, de a páromén látom....." duma, ritka szánalmas 😂
Aggódnék magam miatt, ha ilyen gondolataim támadnának.
Vannak gondjaim, de ennyire azért nem vagyok megkereseredve, hogy másoknak rosszat vízionáljak.
Miért akarnék rosszat nekik?
Ezek számomra ismeretlen emberek, csak elgondolkodtam milyen életük lehet, ha már van egy konkrét család akikről pontosan tudom hogy nem olyan mint amilyet mutatnak.
Nem baj hogy szánalmas szöveg, az itt válaszolók felét nem érdekli ez a téma, mert nincs facebookja. Nekem sincs, de valóban érdekel ez a képmutatás téma, és hogy mi szükség rá hogy kifelé mutassuk az életünket.
Amúgy instagramom az van, 10en pár emberrel tartom is ott a kapcsolatot, szóval egyáltalán nem zárkózom el a közösségi médiától.
Ott is néha bedob nekem totál ismeretlen embereket, de azok ilyen influenszerkedo kamuk, már messziről látszik. Az egy másik jelenség, nem is érdekel, mert ordít, hogy nem igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!