Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van aki nek az anyukája...

Van aki nek az anyukája folyton ezzel jön?

Figyelt kérdés
Barátnőm múltkor azzal panaszkodott hogy az anyja sokszor felhozza neki hogy 10 év kapcsolat után illene már annak a fiúnak megkérnie a kezed, lassan 30 vagy mikor lesz már unoka stb.Legutobb nekem is panaszkodott az anyja( bnőm akkor nemvolt jelen) Ennyire zavarja az anyját? Mikor én bejelentettem h megkérték a kezem az anyja úgy tett hát jányom nektek is illene már.Most babát várok, kitudja mivel jön majd az anyja ha bejelentem.Nekem anya sosem bontogatta ezt a témát hogy na mikor lesz gyerek.Elvagyok jegyezve, az esküvővel se zaklat.Mondjuk ez így lenne rendjén.

2023. júl. 9. 22:35
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Utolsó.Fura hogy a fiu házasság nélkül nem akart a lánnyal maradni.Azis hogy fura hogy mióta kötelesség házasodni ha valaki családot akar alapítani. Annó nem állt készen a házasságra meg a gyerekvállalásra ez teljesen normális.
2023. júl. 11. 18:31
 32/37 anonim ***** válasza:
66%

31: az a baj, hogy manapság az a fura, ha valaki családalapítás előtt össze akar házasodni a szerelmével. Nem kötelesség, de ha valaki csak "kötelességként" éli meg, az valóban ne házasodjon, de ne is rabolják egymás idejét. Ép eszű ember nem marad olyannal, aki visszautasítja őt..

Am. jobb is, hogy a csaj anno nem állt készen rá, mert nagyon rosszul járt volna vele a srác, így viszont a srácnak lett egy boldog házassága, szép családja, a csaj meg azt kapta, amit megérdemelt.

Nem kellett neki az, aki őt szívből szerette, mert a világot választotta, de a világ meg már nem kíváncsi rá - ahogy senki más sem.

2023. júl. 11. 18:49
 33/37 anonim ***** válasza:
41%
32. Rólad aztán meg lehetne mintázni a rosszindulat szobrát. Azt kapta amit megérdemelt...? Hogy lehetsz ennyire gonosz? Mit ártott neked az a nö? Jobb, ha veled se barátkozik senki. Minek ellenség, ha ilyen rosszindulatú barátja van valakinek?
2023. júl. 11. 20:26
 34/37 anonim ***** válasza:
61%
Inkább a világ,minthogy olyan legyek,mint te.Ha szívből szerette volna a fiú,akkor vár rá egy két évet,és kiderül mi lesz.Nehogy már a lány legyen a hibás,mert nem ment bele egy rossz házasságba.A fiú is elvalhat három gyerek mellől is.Mekkora egy gusztustslan dög vagy te.
2023. júl. 11. 20:31
 35/37 anonim ***** válasza:
61%

33-as: hidd el, ismerem azt a csajt és olyanokat csinál, hogy felállna a szőr a hátadon tőle!

Mivel viszont te nem ismered se őt, se engem, ezért a rosszindulat szobrát inkább rólad mintázzuk. :)

2023. júl. 11. 20:33
 36/37 anonim ***** válasza:
61%

"Ha szívből szerette volna a fiú,akkor vár rá egy két évet,és kiderül mi lesz."

+3 évig várt még rá.

Ne ítélj! :)

2023. júl. 11. 20:34
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
#30 Pedig jól tette a csaj, hogy fiatalabb korában nemet mondott a házasságra. Házasodni akkor "kell", ha mindkét fél akarja és késznek érzi magát.
2023. júl. 12. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!