Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van aki nek az anyukája...

Van aki nek az anyukája folyton ezzel jön?

Figyelt kérdés
Barátnőm múltkor azzal panaszkodott hogy az anyja sokszor felhozza neki hogy 10 év kapcsolat után illene már annak a fiúnak megkérnie a kezed, lassan 30 vagy mikor lesz már unoka stb.Legutobb nekem is panaszkodott az anyja( bnőm akkor nemvolt jelen) Ennyire zavarja az anyját? Mikor én bejelentettem h megkérték a kezem az anyja úgy tett hát jányom nektek is illene már.Most babát várok, kitudja mivel jön majd az anyja ha bejelentem.Nekem anya sosem bontogatta ezt a témát hogy na mikor lesz gyerek.Elvagyok jegyezve, az esküvővel se zaklat.Mondjuk ez így lenne rendjén.

2023. júl. 9. 22:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%
Az öregek régi világokból beszélnek mikor mondják hogy mit illene mit nem. Sokan nem nagyon értik a házasság nélküli boldog együttélést sem. A babavállalást is társadalmi elvárásként tekintik mert a szomszéd szomszédja is nemrég szült, neked is lassan kéne. De sokan azért is erőltetik mert már temetik magukat, unatkoznak és unokázni szeretnének. Szerintem a te anyukád viselkedése a normális, aki semmit nem akar befolyásolni.
2023. júl. 10. 13:10
 22/37 anonim ***** válasza:
87%
Eszembe se lenne két év utam férjhez menni.Egy év alatt össze se költöznék senkivel.Attól,hogy szerelmes vagyok,nem biztos,hogy együtt is tudnék lenni valakivel.Negy,öt év után már igen.Meg kell mondani az anyának,hogy fejezze be.Ha felhozza a témár rászóli,vagy otthagyni.Hagy döntse már mindenki el maga,hogy mit mikor akar.
2023. júl. 10. 13:19
 23/37 anonim ***** válasza:
89%

Egy kapcsolatban pont azt kell megtenni (s akkor), amit a két fél akar. Se többet, se kevesebbet.

Én pl nemigazán akarok templomi esküvőt, a barátom se valami vallásos, szóval valószínűleg nem is lesz, csak polgári. Hogy a szülők, nagyszülők, a szomszéd Piri néni, vagy random emberek mit akarnak, egyáltalán nem számít.

Vagy egyik nagybátyámnak pl eddig volt 2 felesége, s most van egy élettársa. 2 válás után már semmi értelmét nem látta annak a papírnak, szóval a mostani párjával csak élettársak. Együtt élnek meg minden, de nem házasok, mert már tapasztalatból tudja, hogy amíg jó, addig jó házasság nélkül is, ha meg már nem, azon a papír sem segít.

Olyan emberek meg mindig is voltak s lesznek, akik természetesnek veszik, hogy belepofáznak mások életébe, esetleg mindig másoknak akarnak megfelelni ("mit mond a falu?").

2023. júl. 10. 17:57
 24/37 anonim ***** válasza:
87%
Én meg akiket ismerek,és hamar hazasodtak,azok ugyanúgy ölik egymást,mint akik vártak éveket.Akik szeretik egymást,azok papir nélkül is.És olyan ne pofazzon az életembe,aki kötelessegből szenved végig egy életet.A kutyát nem érdekli se a törvény,se az isten,az álszenteskedés meg főleg nem.Két ember magánügye,hogy mikor házasodnak,és mikor vállalnak gyereket.Semmi jogom lenézni a gyerekem,mert nem vették el egy hónapon belül.Nekem is volt ilyen pasim,aki szépen kitalálta mikor lesz eljegyzés,meg esküvő,csak engem felejtett el előtte megkérdezni,mit szeretnék.De annyira szeretett,hogy leszart,másoknak hitt a hátam mögött.Biztos boldog életem lett volna mellette.
2023. júl. 10. 22:56
 25/37 anonim ***** válasza:
12%

Akik ölik egymást, azok váljanak el, aztán csá!

De akik szívből szeretik egymást, azok miért ne házasodhatnának össze?!

Miért kellene félni egy papírtól?! :D

2023. júl. 10. 23:05
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta,hogy nem házasodhatnak össze.Nem kell félni a papirtól,én is férjhez mentem.De olyat normális ember nem mondd,hogy csak azok szeretik egymást,akik semmi időn belül összeházasodtak.És nem válnak el,mert akkor ki mit fog szólni.Egy felnőtt embernek ne az anyja vagy a szomszéd mondja már meg,hogy mikor mit csináljon.Régen se voltak különb életek,mint most.
2023. júl. 10. 23:34
 27/37 anonim ***** válasza:
85%
Meg olyat mondani,hogy vén lány,zabi gyerek,meg csak dugják a lányát.Engem nem dugtak,hanem élveztem a szerelmemmel a szexet,mert kívántam.A gyerekem nem zabi gyerek lenne,és teljesen mindegy,hogy házasságban vagy házasság nélkül áldozom valamire a fiatalságom.De lehet,mióta férjhez mentem nem öregedtem semmit,csak nem tudok róla.És inkább vagyok ezernek a ku.rvája,mint egynek a rongya.Aki annyira papol itt az elköteleződésről meg a nagy szerelemről,tiszteletről egymás iránt,az,hogy mondhat ilyeneket?Talán mégsem olyan jó az a házasság,ha tele van rosszindulattal.Lehet jobban járt volna,ha őt is csak dugja valaki vénlányként.Nem lenne ennyire megkeseredett.
2023. júl. 10. 23:42
 28/37 anonim ***** válasza:
87%
Oké, szóval az ember magának házasodik, nem a többieknek. De ha az ember nem érez rá késztetést, akkor minek erőltetni? Nekem csak egy elpazarolt nap lenne. Aztán a gyerek meg jön amikor jön, sokkal jobb élete lesz mint azoknak akik összeházasodnak és gyártják őket halomban, mert faluhelyen ez a trendi. Durva, hogy ilyen emberek szavazhatnak, de sokmindent megmagyaráz.
2023. júl. 11. 10:18
 29/37 anonim ***** válasza:
25%

"De ha az ember nem érez rá késztetést, akkor minek erőltetni?"

Nem szabad erőltetni!

De az nem jó, ha mondjuk a nő férjhez menne, de a pasijának meg esze ágában sincs megkérni a kezét. Ilyenkor jön azzal a vigasztalódás meg a takarózás, hogy hát felesleges a papír meg így is jól megvagyunk, meg nincs rá pénz stb. De közben meg minden másra van pénz.

Gyereket meg végképp nem vállalnék ilyen kapcsolatba. Dgni gyerek nélkül is lehet és ha a pasika lelép, akkor csak a nő szenved s nem a gyerekek is.

Szóval szerintem csak az házasodjon, aki akar, de egy nőnek nagyon át kell gondolnia, hogy kivel áll össze, mert nem biztos, hogy 50+-osan feleségül veszi még valaki, ha addig nem jött össze.

2023. júl. 11. 17:06
 30/37 anonim ***** válasza:
25%

A mi rokonságunkban van egy csaj, akit fiatalabb korában elvett volna a párja, de ő akkor még élni akart, a pasi meg már családra vágyott.

Mostanra az exének már a harmadik gyereke jön házasságban, a lány meg már elmúlt harminc, lassan negyven és most már fűvel-fával házasodna, feszt ismerkedik, de nem jön neki össze egy normális kapcsolat se és azóta is bánja, hogy akkor elhajtotta a srácot.

Ott se az anyja, de senki említeni se meri, merné neki, hogy mikor jön az unoka, mert a csaj full becsavarodott és mindenkire ugrik, harap, ha csak szóba kerül a magánélet.

Szóval az ő anyukája például nem jön ezzel, mert lenyelné keresztbe.

2023. júl. 11. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!