Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van aki nek az anyukája...

Van aki nek az anyukája folyton ezzel jön?

Figyelt kérdés
Barátnőm múltkor azzal panaszkodott hogy az anyja sokszor felhozza neki hogy 10 év kapcsolat után illene már annak a fiúnak megkérnie a kezed, lassan 30 vagy mikor lesz már unoka stb.Legutobb nekem is panaszkodott az anyja( bnőm akkor nemvolt jelen) Ennyire zavarja az anyját? Mikor én bejelentettem h megkérték a kezem az anyja úgy tett hát jányom nektek is illene már.Most babát várok, kitudja mivel jön majd az anyja ha bejelentem.Nekem anya sosem bontogatta ezt a témát hogy na mikor lesz gyerek.Elvagyok jegyezve, az esküvővel se zaklat.Mondjuk ez így lenne rendjén.

2023. júl. 9. 22:35
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
38%

"Mondjuk ez így lenne rendjén."

Nem, az úgy lenne rendjén, ha a pasi igazán szereti a nőt, akkor max. 1-2 éven belül elveszi feleségül és nem házasság előtt csinál neki gyereket...

Ennél már csak az a kellemetlenebb, amikor valaki 10 évig csak el van jegyezve...

Érthető, hogy egy normális anya sem örül annak, ha/amikor a lányát csak dgják, de komolyan nem veszik.

Ezt nem zaklatásnak kellene felfogni, hanem aggódásnak.

Mert tegyük fel, hogy a lány fülig szerelmes a srácba, aki viszont nem akar elköteleződni mellette, mert még várja a jobbat, a számára igazit.

A csaj rááldozza a legszebb évtizedeit, majd a pasi lelép és a lány ott marad vénlányként és rosszabb esetben 1-2 zabigyerekkel.

Elváltnak lenni még mindig jobb, mint olyannak, akit a kutya se vett el.

2023. júl. 9. 22:50
 2/37 anonim ***** válasza:
22%
Á, nem! Vannak olyan anyák, akiket nem érdekel a lányuk, így ők nem szólnak bele abba, ha a csemete szétkrja a fiatalságát és minden jött-menttel csak kefél elköteleződés nélkül.
2023. júl. 9. 22:57
 3/37 anonim ***** válasza:
65%

Jézusom. 1-es rengeteg török agymosoda sorozatot néz.

Az élet a hülye film forgatókönyvön kívül sokkal egyszerűbb! Ha van egy szerelmes pár, akik őszintén szeretik egymást, azok kommunikálnak (!!!) is egymással, és pontosan tudják hol tart a kapcsolatuk. Amihez semmi köze - megítélési alaoon sem - egyik szülőnek sem. ÉS PONT!!!!

2023. júl. 9. 23:02
 4/37 anonim ***** válasza:
37%

"10 év kapcsolat után illene már annak a fiúnak megkérnie a kezed"

10 év?!

Ha ez nem merül fel egy fiúban a megismerkedéstől számított 1-2 éven belül önként és belülről fakadó igényből, az nem jó jel..

és a barátnődnek nem az anyjára kellene haragudnia, hanem sokkal inkább a barátjára, de még inkább saját magára, hogy olyanra pazarolja az idejét és fiatalságát, aki nem szereti őt annyira, hogy elköteleződjön mellette.

Minek nősülne már az a pali?! Mindent megkap egy évtizede és semmiért sem kell felelősséget vállalnia. Ha megunja, problémamentesen leléphet.

Egy férfi még öregen is kap magának nőt.

Csak a nő biológiai órája ketyeg, így nagyon nem mindegy, hogy 10 év ide vagy oda vagy kire vagy minek?!!

2023. júl. 9. 23:11
 5/37 anonim ***** válasza:
20%

"Ha van egy szerelmes pár, akik őszintén szeretik egymást"

azok összeházasodnak..ÉS PONT!!!!

(Nem beszélve arról, hogy minden normális szülőnek köze van a saját gyerekéhez és annak életéhez.)

2023. júl. 9. 23:13
 6/37 anonim ***** válasza:
44%
Úristen, téged a XIX. századból szalajtottak, 1-2-4-5-ös? Igencsak avítt vagy!
2023. júl. 9. 23:30
 7/37 anonim ***** válasza:
28%
A személyeskedő hozzászólók nyilván kifelé projektálnak, ahogy a kérdező barátnője is az anyjára haragszik, amiért az folyton eszébe juttatja, hogy kvára nem jól van ez így! :D
2023. júl. 9. 23:37
 8/37 anonim ***** válasza:
72%
Anyuka tul sokat akar beleszólni abba amibe nem kéne.
2023. júl. 9. 23:40
 9/37 anonim ***** válasza:
85%

Én több olyan családot ismerek kisebb gyerekkel, gyerekekkel, ahol nem házasodtak össze a szülök, és nem is tervezik, mint ahol házasok.

Van, aki eleve nem akar házasodni.

A lényeg a gyerek téma inkább. Akarja-e valaki a párjával vagy sem.

2023. júl. 10. 00:04
 10/37 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az, hogy össze akarnak házasodni csakis kettőjükre tartozik, a szülőknek is semmi köze hozzá. Lehet nekik még komoly a kapcsolatuk attól még, hogy nem házasok (sőt biztos vagyok benne nekik így is stabilabb mint néhány párnak akik 1-2 évnyi ismerkedés után házasodtak össze). Az előző kommentelőkkel (akik 1-2 évet írtak) nem értek egyet. Szerintem 5 év után érdemes elgondolkodni a házasságon, de akkor sem muszáj. Az, hogy van-e gyerek vagy nincs ne legyen ebben a döntésben tényező.
2023. júl. 10. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!