Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apam feljon a szobamba es...

Apam feljon a szobamba es lekapcsolja a ventilatort, hogy sporoljunk?

Figyelt kérdés

Ez mar agybaj?

Egy kicsit megall bennem a szivdobogas mikor ilyeneket csinal

2023. júl. 6. 07:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%
#9 akinek havi 1500 penz, ott sokkal sulyosabb bajok vannak es nincs okostelo, internet, szamitogep. Ket kilo kenyer ararol beszelunk. Probaljunk visszalebegni a realitas talajara.
2023. júl. 6. 08:14
 12/37 A kérdező kommentje:

10

Az a baj, hogy ha azt mondom, neki, hogy többet adok bele a rezsibe az sem jó, mert a fejében kialakul valami ami azt mondadja, hogy "hoppá, ez így nem jó, még ez is meg az is költség, úgyhogy ideje egy kicsit vissza fognia"

2023. júl. 6. 08:15
 13/37 anonim ***** válasza:
22%
7, legalább hejesen írd le:')
2023. júl. 6. 09:03
 14/37 anonim ***** válasza:
90%
Hallod, először azt olvastam hogy sportoljon xd. Nem is értettem az első válasz.
2023. júl. 6. 09:04
 15/37 anonim ***** válasza:
84%

Nem csak az én apám ilyen? xddd

Szerintem ez ilyen ok a b..tásra. Nekem a laptopom miatt csinálta ezt, múlt éven. Kiszámoltam, mennyi áramot fogyasztana ha éjjel nappal belenne kapcsolva (nyílván nem egész nap van bekapcsolva) kijött ilyen 5000ft, mondtam neki kifizetem, de akár odaadom a rezsi felét is, (amire nagyon nincsenek rászorulva, de nem bántam volna ha bele megy). Bezzeg 3 tv kb éjjel nappal megy ami többet fogyaszt mint a laptopom. De idővel leszállt a laptopomról, most másdolgokat talált amik nem tetszenek neki. Nincs mese el kell költözni. Ez ilyen kuki méregetés, hogy mutassa ki az úr a háznál.

2023. júl. 6. 09:19
 16/37 anonim ***** válasza:
77%
Vagy csak unja, hogy lakhatnátok külön is (ha a rezsibe be tudnátok szállni akkor van keresetetek), de csak kényelmesebb az élet a szülő nyakán ventilátorozva. :)
2023. júl. 6. 09:26
 17/37 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos 15-ösnek teljesen igaza van.

Apádat fölb..ták a munkahelyén, vagy anyáddal vesztek össze, vagy régen volt szex köztük, vagy rosszul aludt az éjjel, egyszóval BÁRMI miatt ideges volt és valakibe bele akart rúgni. Ha te nem lettél volna otthon, de lenne kutyátok, akkor abba rúgott volna bele. :-)

2023. júl. 6. 09:33
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy ventillátor 40 watt (asztali, vagy lábon álló kb. 30 centis lapátátmérővel). Ha egy hónapon át megy napi 10 órát, akkor az 300 óra, 0,04 kW, 36 Ft, annyi mint 300*0,04*36=432 Ft. Vagy ha úgy tetszik, napi 15 Ft.

Ha apád megiszik egy sört 300 Ft-ért, akkor abból 20 napon át mehet a ventillátor orrba-szájba.

2023. júl. 6. 09:59
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a lámpára volt mindig rákattanva, néha égve felejtem a kinti lámpát és olyankor iszonyú cs"szegtető hadjáratot tud indítani. Mikor kiszámoltam és prezentáltam neki, hogy 15-20 ft-on b"szakszik, abbahagyta (de talán ez is nagyon durva kerekítésekkel jött ki).
2023. júl. 6. 10:41
 20/37 A kérdező kommentje:
Megkeresem az áram mérőt, amit még egy éve vettem, aztán megmérem pontosan mennyit fogyaszt egy éjszaka alatt, aztán le prezentálom neki
2023. júl. 6. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!