Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lekapcsolja előlem a...

A férjem lekapcsolja előlem a tv-t. Normális?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul, hogy a fogyatékos kisfiammal kell egy szobában aludnom. Velünk alszik a 15 éves fiunk is. Az apjuk szinte mindig lekapcsolja a tv-t, hogy ne nézzem mert a gyerekek nem tudnak aludni. Ha szólok neki akkor mindig azt mondja, hogy a gyerekek nem tudnak a tv miatt aludni. Könyörgöm, nyáriszünet van, miért kell este 10-kor már aludni?
2014. aug. 17. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Jól értem, hogy te tévézel, amíg a gyerekek próbálnának elaludni?
2014. aug. 17. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Hacsak nem egy 30 éves tv-d van ma már mindre lehet tenni fejhallgatót veszel egyet és akkor nem zavarja a gyerekeket.

Vagy felmész a netre és nézed online a tv műsort.

Vagy vesztek egy 2. tv-t és azt nézheted egy másik szobában.

Nállunk is 2 van pont ezért.

És nincs probléma.

2014. aug. 17. 20:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Pont az a probléma, hogy a gyerekek is néznék a tv-t, de az apjuk nem engedi. Így én sem nézhetem.
2014. aug. 17. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Nézd online.
2014. aug. 17. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Felnőtt ember vagy. Ahogy olvasom, gyereked is van már.

Csak el tudod dönteni, belenyugszol-e a helyzetbe, vagy sem. Amúgy van, akinek az ilyesmi a nem normálisba tartozik és van, akinek meg igen.

Legyél jó kislány és tessék este 10-kor aludni .

2014. aug. 17. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem. Szóval vagytok négyen, és egyszer csak az egyikőtök azt mondja, hogy puff, tv kikapcs? Nem mondjátok neki, hogy MI TV-t akarunk nézni és nem aludni?
2014. aug. 17. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Az apjuk tud aludni? Gondolom ő másnap megy dolgozni, és ezért ő szeretne pihenni inkább, vagy nem?
2014. aug. 17. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Tehát te alszol a két gyerekkel egy szobában, a férjed meg külön?

Hát...

2014. aug. 17. 21:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, a kicsi miatt muszáj a gyerekekkel aludnom. Hiába mondjuk, hogy még nem álmosak a gyerekek a férjem mindig azt mondja, hogy" akkor reggel nem tudtok felkelni időben"
2014. aug. 17. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mintha a férjed téged is gyerekként kezelne. Mi az, hogy megmondja, mikor feküdjél le? És miért nem vigyáz ő is a saját gyerekére?
2014. aug. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!