Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lekapcsolja előlem a...

A férjem lekapcsolja előlem a tv-t. Normális?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul, hogy a fogyatékos kisfiammal kell egy szobában aludnom. Velünk alszik a 15 éves fiunk is. Az apjuk szinte mindig lekapcsolja a tv-t, hogy ne nézzem mert a gyerekek nem tudnak aludni. Ha szólok neki akkor mindig azt mondja, hogy a gyerekek nem tudnak a tv miatt aludni. Könyörgöm, nyáriszünet van, miért kell este 10-kor már aludni?
2014. aug. 17. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vegyél egy okostelefont, tölts filmet le és azt fülessel tudod nézni valamelyik sarokban. De amúgy én kiállnék magamért, mi az, hogy nekem kevesebb jogom van eldönteni, hogy ki mikor fekszik mint neki?
2014. aug. 17. 22:41
 12/12 anonim ***** válasza:
ha én vigyázok mindig a gyerekre, abban a helyiségben én is dirigálok. ez ilyen egyszerű
2014. aug. 17. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!