Hogyan léphetnék túl a túlzott ragaszkodáson anyukám irányába?
Figyelt kérdés
Mi csak ketten vagyunk egymásnak,se apám,se testvéreim.senki.18 éves vagyok,szeretek vele időt tölteni és be akarom pótolni ami kimaradt.Ennek van egy hátsó története,mégpedig hogy 1 éve foglalkozik velem ténylegesen,addig le se szart(nyílván kivétel amikor kissebb voltam)Lassan képben van az elköltözés de így fogalmam sincs hogyan lenne jó.Amikor munkából jön szinte szorongva várom hogy láthassam végre,sőtt képes vagyok átaludni a napot direkt hogy ne keljen nélküle lennem csak keveset.2023. júl. 4. 22:09
1/4 anonim válasza:
Keressél partnerkapcsolatot. Annak van itt az ideje.
2/4 anonim válasza:
Majd ha lesz kapcsolatod akkor vele fogsz többet törödni.
3/4 anonim válasza:
A szoros anya-gyermek kötődés igazán szép dolog, de lassacskán ahogy nősz fel, így is - úgy is el kell kezdened a saját életed. Ahogyan építed ki a saját társas kapcsolataid, lassacskán halványabbá válik a kötelék és ez így normális. A legjobb most az, ha megbarátkozol a gondolattal, hogy noha édesanyukád ott lesz melletted, nem támaszkodhatsz rá egész életedben.
4/4 anonim válasza:
Ha te vagy a ragaszkodo fel, es ez beteges szorongas, amirol nem tehetsz, akkor te setalhatsz ki nyugodtan, ha munka, baratok, programok, sot, szerelem lesz.
Ha o az, aki kotne magahoz, zsarolna azzal, hogy ne hagyd magara, azzal te nem tudnad, hogy merj kilepni.
Lehet, hogy pont azert szorongsz igy, mert amirol nem irtal, az nyomot hagyott benned.
Ha nyitni tudsz a vilag fele, akkor az o helye kerul majd mashova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!