Anyák és lányaik? belső tulajdonságra, anyukák, a lányotok más, mint ti voltatok annyi idősen? vagy lányok, mások vagytok mint amilyen anyukátok volt ennyi idős korában belső tulajdonságokban?
A gyerekek masolnak
Csomo dologban visszakoszonnek a mozdulataim a szavajarasom szemelyisegvonasok.
Amugy vicces mikor a 21 eves lanyom ugyan ugy hasznalja par altalan krealt szot ahogy en szoktam 🙂
Sok hasonlóság és sok különbség van köztünk Anyuval. Például mindketten gondoskodóak vagyunk, szeretünk főzni, élelmesek vagyunk, tűzön-vízen átmegyünk, ha azt akarjuk.
A legnagyobb különbség köztünk, hogy ő mártír, én meg nagyon nem tűröm az ilyen helyzeteket. Neki van egy 40 éve tartó borzasztó (bántalmazó) házassága, én anno elváltam, mikor már nem voltunk boldogok. Ő nagyon szereti a kisbabákat, nagyon szívesen unokázna már, én nem akarok gyereket, kicsit se vonz.
Mi is teljesen mások vagyunk anyámmal. Én önálló vagyok, ő nem. Ő számító, érdekember, én önzetlenül segítek, szeretek. Én kreatív vagyok, ő nem.
Én szeretek társaságban lenni, ő meg inkább csak kettesben képes jól érezni magát.
Külsőleg is ég és föld vagyunk.
Talán az egyetlen közös anyámmal, hogy egyikünk sem szeret főzni.
jó és érdekes olvasni a sok tapasztalatot. érdekes hogy megjelent a nagyszülői vonatkozás is, és valóban, sokszor pont rá ütünk, ugrik egy generációt. van esetleg nektek is ilyem tapasztalatotok?
2. elsőre hirtelen nem tudtam mit kezdjek a szakmai elemzéssel, mert a tapasztalat érdekelt, minden esetre legalább kaptam egy kis háttértudást, ami azért valljuk be jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!