Milyen külső és belső tulajdonságok, jutnak eszetekbe a Krisztina névről?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 11:56
1/12 anonim válasza:
kb. minden második nő Krisztina, ez jut eszembe.
2/12 anonim válasza:
Lengyelek jutnak eszembe. Nagyon sok Krisztina van beloluk.
3/12 anonim válasza:
Édesanyám Krisztina,ő egy igazságos,határozott,igazi kemény nő de hirtelen haragú és kissé anyagias asszony.
4/12 anonim válasza:
A krisztina nev jelentese amugy: krisztushoz tartozo ugy krisz.
Nekem van tobb ismerosom is
Altalanossagban:
Fizikailag eros,amit akar azt megkapja,es mindent megtesz erte,de lelkileg gyenge,konnyu megbantani,nagyon serulekeny..
Jobban foglalkoztatja oket a spiritualis dolgok. ( angyalok,meditacio,stb)
5/12 anonim válasza:
Általános iskolában a matek tanáromat hívták Krisztinának, így nem sok jó élmény fűződik a névhez. Szerintem hangzásra szép név. :)
6/12 anonim válasza:
Két Krisztina nevű ismerösőm van mindkettőnek sötétbarna haja,barna szeme van.Sértődékenyek.
7/12 anonim válasza:
Egy nagyon szép, szőke, kék szemű Krisztina nevű osztálytársam volt gimnáziumban. Kedves volt és jó tanuló, kb. ennyi. Kicsit naiv. Más Krisztinát nem ismerek, így ő jut eszembe.
8/12 anonim válasza:
Nekem csak talpraesett és kitartó Krisztina ismerőseim vannak:-) nekem egyébként nagyon tetszik, sokat gondolkodtam rajta, hogy ha lányom lesz ezt a nevet adjam neki:-)
9/12 anonim válasza:
Nekem rögtön egy hisztis lány jut eszembe!
10/12 anonim válasza:
Nekem egy Krisztina ismerősöm van, kék szemű, szőke, rettenetesen naiv, sértődékeny, végtelen buta nő. 36 éves, amúgy nagyon szép nő, de valamiért senkinek nem kell, és szánalmasan naponta posztol magáról szexinek hitt fotókat, hogy valaki vigye már el...Nekem már a szőr áll a hátamon tőle, ez jut eszembe róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!