Nem szeretnek csaladi kirandulasra menni, mert altalaban veszekedunk rajta. Tudom jol ha kozlom ezt a szuleimmel apu kifog akadni rajta. Baratommal szeretnem tolteni az idot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 18:40
1/7 anonim válasza:
Beszéljünk mi apáddal? Vagy mit vársz?
Egy ilyen idehányt kérdés, nulla információ alapján értelmes tanácsot ne várj.
3/7 anonim válasza:
Én egy ideje már hagyom őket megsértődni, kiakadni. Kezemnél fogva sose rángattak még el sehova, csak csúnyán tettek, ordibáltak velem. Meg kell tanulni lexarni. A legutolsó alkalommal hetekig könyörögtek és én beadtam a derekam. Nem kellett volna. Borzasztó volt. Sok éjszakát és magát az utat is végig sírtam. Borzasztó hét volt, örökre emlékezni fogok rá.
Ne hagyd magad.
4/7 anonim válasza:
akkor nem mész el ennyi, én is ezt csináltam mert a helyzet ugyanez volt. Később sorban rájöttek a többiek hogy egyáltalán elindulni se kell, és azóta nem megyünk, jobb is így
6/7 anonim válasza:
Akkor nem mész el.
Én sem jártam 18 éves korom után, mert 10/10 ment a vita, vergődés, hiszti, majd a sértődés - gyakorlatilag addig is ebből álltak a "családi" nyaralások.
Utáltam minden egyes percét.
7/7 anonim válasza:
Mondd meg, h f.szodanyaralásba, hagyjanak téged békén. Nekem anno bevált. Nem örültek de elfogadták, hogy vannak saját terveim. Aztán hazajöttek és próbáltak olyanokat mondani, hogy miminden csuda jó dologról maradtam le. Őszintén; akkor sem érdekelt és most sem, pedig azóta eltelt pár évtized. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!