Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Döntsek anyum belátása szerint...

Döntsek anyum belátása szerint az ismerkedésemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Erős a megfogalmazás, de én inkább arra gondolok, hogy... van egy férfi, aki 36 éves saját háza van. Én 29 vagyok. Mivel spórolós és szerintem az is jó, ha nem kell kerülgetni senkit, kétszer is meghívott magához. Persze voltak más közös programjaink is házon kívűl, de még nem vagyunk együtt.

Anyunak ez szúrja a szemét, hogy házhoz járok, pedig nem is történt semmi olyan még. Aztán mit szólnak mások ehhez.

Azt tudni kell, hogy volt egy kis szünet, és újrakezdtük. Ez a szünet nem kellett volna, előtte sokkal jobb volt a szüleim hozzáállása a dologhoz.

És igen, ennyi idősen otthon élek még.

2023. jún. 30. 18:18
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy kénytelen vagy? Te valami dróton rángatható bábu vagy? Te nem látod, hogy ez nem normális?
2023. júl. 2. 20:56
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem látja
2023. júl. 2. 21:07
 53/58 A kérdező kommentje:

Valaki írta rátapadtam.

Akkor is szépen el lehet mondani a véleményt, terelgetni a szülőnek... hogy ha úgy is van, akkor belássam.

Ezzel a durcizással pont azt érhetné el, hogy nem változik semmi.

2023. júl. 2. 22:13
 54/58 anonim ***** válasza:
81%
Akadj már le anyádról! Felnőtt vagy! Semmi köze a magánéletedhez! Nem tudtad?! Komolyan már fáj, amit művelni bírsz! Te az életben nem állsz saját lábra! Mi lesz, ha anyád meghal?
2023. júl. 2. 22:16
 55/58 anonim ***** válasza:
81%
Nem tud leszakadni róla, mert szellemileg még csak 16.
2023. júl. 2. 22:43
 56/58 anonim ***** válasza:
33%

Budapesten van kiado szoba tobbszobas lakasban. Allitolag mar van 45 ezer plusz rezsitol is (en nem lattam,csak itt olvastam rola.) Lesznek lakotarsaid akik a masik szobakban elnek es sokkalta normalisabban,mint anyadek….

Vagy koltotz a pasihoz.

A pasi szerintem tipik narcisztikus

Nezd a youtubon a Narcisztikus Mozaikok nevu csatornat a szoke novel ! Arrol ismertem fel ,h anyam pasija narcisztikus es sikerult told megszabadulnia.

A szuleid is narcisztikusok a leiras alapjan.

2023. júl. 2. 23:11
 57/58 anonim ***** válasza:
68%
Mért költözzön a pasijához, hogyha az nárcisztikus?
2023. júl. 3. 08:03
 58/58 anonim ***** válasza:
81%

Miből állapítottad meg, hogy a pasi "nárcisztikus"?

Simán csak nem kell neki a Kérdező.

Nyilván mint nő nem jön be neki és ezt próbálja vele megértetni szakítással, szóban, tettekkel (nem fekszik le vele) de a Kérdező ezt nem akarja megérteni.

2023. júl. 3. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!