Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Döntsek anyum belátása szerint...

Döntsek anyum belátása szerint az ismerkedésemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Erős a megfogalmazás, de én inkább arra gondolok, hogy... van egy férfi, aki 36 éves saját háza van. Én 29 vagyok. Mivel spórolós és szerintem az is jó, ha nem kell kerülgetni senkit, kétszer is meghívott magához. Persze voltak más közös programjaink is házon kívűl, de még nem vagyunk együtt.

Anyunak ez szúrja a szemét, hogy házhoz járok, pedig nem is történt semmi olyan még. Aztán mit szólnak mások ehhez.

Azt tudni kell, hogy volt egy kis szünet, és újrakezdtük. Ez a szünet nem kellett volna, előtte sokkal jobb volt a szüleim hozzáállása a dologhoz.

És igen, ennyi idősen otthon élek még.

2023. jún. 30. 18:18
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Hirtelen döntött, pár találkozó után, hogy ne folytassuk.

Szerinte nem mindenben voltunk egyformák, mást keresünk azt mondta. Csak mivel lát gyakran, újra feléledt benne a folytatás lehetősége, és hogy inkább változtat, csak próbáljuk meg.

2023. júl. 2. 14:49
 22/58 A kérdező kommentje:

Hirtelen döntött pár találkozó után.

Aztán meggondolta magát, hogy inkább változtat dolgokon, csak folytassuk.

2023. júl. 2. 14:50
 23/58 A kérdező kommentje:

Most is láttam benézett a szobába, gondolom azt hitte megint megyek, és lehet ki sem engedett volna a lakásból. :D

Tiszta röhej.

2023. júl. 2. 15:38
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy érted, de egészen konkrétan, hogy ki se engedett volna?
2023. júl. 2. 16:02
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

29 évesen azt mondod egy 35 éves férfira, hogy fiú??

Meg hogy anyád így be tud korlátozni?

Meg ennyire számít még mindig, hogy mit gondol a kapcsolataidról??

Meg az anyádnak miért kéne magát a férfihoz mérni?? Ő akar vele összejönni, vagy mi?

Biztos, hogy 29 vagy? Nem inkább 19?

2023. júl. 2. 16:10
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 36 éves férfira*
2023. júl. 2. 16:11
 27/58 A kérdező kommentje:

A fiú egy elírás volt.

Igazából mehettem, nyilván nem korlátoz be engem, de nem akarja, hogy elkezdjenek kombinálni az emberek, hogy én oda járok, mint egy olyan, aki azért megy,... csak aztán puffog, és így nehéz mellette élni, ugyan engem nem zavar, ha nem szól hozzám, de nem akarok senkivel rosszba lenni. Nekem kéne inkább rá haragudni, hogy ahhoz hasonlít, aki azért jár oda.

Pedig hány ilyet hallok, pl.az anyuka fekete ruhában ment pl. a lánya esküvőjére, mert az neki gyásznap volt, de nem tudott mit tenni, ha hozzá akart menni, hát hozzáment. Az más kérdés, hogy válás lett a vége.

Ilyen a felfogása a szülőmnek, azzal foglalkozik ki mit szól...

Meg leírta magában kb. őt, pedig az elején más volt a hozzáállás...

És azt mondja ne ő rángasson,meg keressen mást, az előző pasi sokkal különb volt szerinte.

2023. júl. 2. 17:31
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen a felfogása a szülőmnek, azzal foglalkozik ki mit szól..."

"elszúrja a gyereke életét, mivel ilyen makacs"

Csak addig szólhat bele az életedbe, amíg hagyod. Miért nem költözöl külön?

2023. júl. 2. 17:37
 29/58 A kérdező kommentje:

Ha az olyan könnyen menne, hogy elköltözzek. Akkor megint az lenne, hogy rossz viszonyba kerülnénk.

Épp most költözött albérletbe egy barátnőm, és azt mondta, az pénzkidobás.

Lehet dedósnak tűnök, de már 7 éve dolgozom, van félretett pénzem is, így itthon viszont nem hagynak élni.

Nem sok kapcsolatom volt, de azt is felrótta, hogy az előző pasival, akivel ismerkedtem, havi egyszer találkoztam, kevésszer voltam nála, itt meg már rövid időn belül kétszer is. Dehát, őt jobban szerettem volna..

Nálam kimaradt a tini kori lázadás, de nem is csoda,hogy ilyen felnőttet "faragtak" belőlem, és nem akarom most behozni ezzel a pasi dologgal sem.

2023. júl. 2. 17:50
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

Igen: neked kéne inkább rá haragudni. Akkor mért nem teszed azt? "Nem akarok senkivel rosszba lenni." Akarj!

Amíg ott élsz, addig ez megy. Nőj fel, gyerek! Baromian nem ott tartasz a mentális életedben, ahol tartanod kell! Pszichológust!

2023. júl. 2. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!