Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Döntsek anyum belátása szerint...

Döntsek anyum belátása szerint az ismerkedésemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Erős a megfogalmazás, de én inkább arra gondolok, hogy... van egy férfi, aki 36 éves saját háza van. Én 29 vagyok. Mivel spórolós és szerintem az is jó, ha nem kell kerülgetni senkit, kétszer is meghívott magához. Persze voltak más közös programjaink is házon kívűl, de még nem vagyunk együtt.

Anyunak ez szúrja a szemét, hogy házhoz járok, pedig nem is történt semmi olyan még. Aztán mit szólnak mások ehhez.

Azt tudni kell, hogy volt egy kis szünet, és újrakezdtük. Ez a szünet nem kellett volna, előtte sokkal jobb volt a szüleim hozzáállása a dologhoz.

És igen, ennyi idősen otthon élek még.

2023. jún. 30. 18:18
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis, ne legyél már bolond. Nem hiszem el, emberek még mindig így gondolkoznak. Itt az internet, tájékozódhatsz, tanulhatsz és még mindig nem tudod, hogy apádnak kell döntenie ki lesz a férjed...

Komolyan nem tudom merre megy a világ ha az alapokat nem ismerik az emberek.

2023. jún. 30. 18:27
 2/58 anonim ***** válasza:
89%

Istenem, egy életed van !

Miért az a fontos,hogy mások meg anyád mit szól?

Ha jól megvagy, szeretitek egymást, ne a morgós banyákra hallgass. Mindent a morgós banyák tesznek tönkre, utálja a legtöbb a saját gyereke sikereit is.

Ne anyád mondja meg !

Sosem szóltam bele a lányom életébe, és boldog és jól él a férjével ! Szégyelltem volna,ha morgós vénember lettem volna. Épp elég volt nekem is anyámat,anyósomat hallgatni, mert irigy vénség mind a kettő.Eltemettek két férjet, és unalmukban másokat vegzálnak.

2023. jún. 30. 18:30
 3/58 A kérdező kommentje:
Persze magam is el tudom dönteni, csupán néhány vélemény érdekel arról, hogy meddig egészséges ha beleszól a szülő, mert amúgy meg itthon úgymond kerülgetni kell egymást, és úgy sem jó együttélni, ha nincs béke.
2023. jún. 30. 18:34
 4/58 anonim ***** válasza:
67%
Első két válaszolónak igaza van. Azzal meg semmi gond, hogy ennyi idősen otthon élsz. Mióta a fidesz tönkretette az országot, és nulla a megélhetés, az adók meg rekord magasságúak, a felmérések szerint 80%-al többen élnek otthon a szüleikkel mint albiban vagy saját házban. Mármint azon fiatalok közül, akik nem menekültek még külföldre.
2023. jún. 30. 18:35
 5/58 anonim ***** válasza:
100%
29 éves vagy, nem kislány. Ha történt volna vmi, az is csak a te és a férfi dolga. Másnak semmi köze hozzá.
2023. jún. 30. 18:36
 6/58 anonim ***** válasza:
94%
Abszolút szard le, hogy anyád vagy mások mit gondolnak. Nyilván van annak veszélye, ha "házhoz mész", és ennek köze sincs ahhoz, hogy mit gondol a falu. De ezt biztos átgondoltad már, éd ha NEKED okés, akkor okés.
2023. jún. 30. 18:53
 7/58 A kérdező kommentje:
Neki túl modern az, hogy hozzá megyek házhoz. Meg kb arra gondol, hogy olyan vagyok, mint aki csak azért jár oda... és úgyis ez lesz a vége szerinte, ha megvoltam neki, dobni fog.
2023. jún. 30. 18:54
 8/58 anonim ***** válasza:
96%
Szóval a szüleidnek az a baja, hogy mások azt gondolhatják, hogy 29 évesen nem egy kocsiban dugsz a 36 éves pasiddal, hanem rendesen ágyban egyikőtöknél?
2023. jún. 30. 18:55
 9/58 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk számomra szülőként, akárhány éves a gyerekem, nagyon nem lenne mindegy, hogy miért volt az a "kis szünet".

Ha egy bántalmazó, leuraló kapcsolatból próbáltál kilépni, de egy idő után visszamentél, vagy a pasi csal fűvel-fával és ebből lett eleged, de mégis visszamentél, akkor nekem sem lenne őszinte a mosolyom anyádként.

Fontos lenne tudni - mielőtt elítéljük a szüleidet - a szakítás okát, hiszen előtte sokkal jobb volt a hozzáállásuk. Ennek pedig oka van!

2023. jún. 30. 19:13
 10/58 anonim ***** válasza:
97%
Szerelmes vagy te ebbe a pasiba? Mert érzelmekről egy szót sem írtál, csak hogy háza van, meg spórolós. Jó, mondjuk ezek előnyös dolgok, kivéve, ha tényleg spórolós és nem fösvény szarevő. Egy biztos, hogy amikor én a szerelmemről beszéltem, nem ezek jutottak először eszembe róla. Talán az a szüleid baja, hogy tudják, hogy nem ez a nagy Ő az életedben, csak mert 29 éves vagy úgy gondolod, hogy el vagy késve. Vagy a fene tudja, írj valóban egy kicsit többet, hogy eldönthessük, hogy igazuk van e a szüleidnek vagy sem.
2023. jún. 30. 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!