Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Döntsek anyum belátása szerint...

Döntsek anyum belátása szerint az ismerkedésemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Erős a megfogalmazás, de én inkább arra gondolok, hogy... van egy férfi, aki 36 éves saját háza van. Én 29 vagyok. Mivel spórolós és szerintem az is jó, ha nem kell kerülgetni senkit, kétszer is meghívott magához. Persze voltak más közös programjaink is házon kívűl, de még nem vagyunk együtt.

Anyunak ez szúrja a szemét, hogy házhoz járok, pedig nem is történt semmi olyan még. Aztán mit szólnak mások ehhez.

Azt tudni kell, hogy volt egy kis szünet, és újrakezdtük. Ez a szünet nem kellett volna, előtte sokkal jobb volt a szüleim hozzáállása a dologhoz.

És igen, ennyi idősen otthon élek még.

2023. jún. 30. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%

"És ráadásul én mondtam a pasinak, hogy nyitott vagyok a folytatásra, ha meggondolja magát."

Ezt mondjuk roppant megalázónak érzem.

Tömören: Te most arra vársz, hogy a pasi meggondolja magát és kegyeskedik megkefélni?

Miközben jó falusi szokás szerint "hírbe hozatod" magad a nagy semmire.

Látod, hogy 35-40 év távlatából is felemlegetik a dolgokat, a pasi szüleivel kapcsolatban is.

Nem mondom, hogy könnyű a helyzet, de nem ártana ezt valahogy diszkrétebben kezelni, ha ott tervezed az életed!

2023. júl. 2. 20:12
 42/58 A kérdező kommentje:
Pont hogy saját magát félti, hogy xy lánya, majd ezt mondják...
2023. júl. 2. 20:22
 43/58 A kérdező kommentje:

Nem, nem arra vártam, hogy csak szexre kelljek.

Nem csak arra kellek, de mivel régóta egyedül él a férfi, inkább nagyobbak lettek az elvárásai, amiből lejjebb adott.

2023. júl. 2. 20:24
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Te hallod magad? Azok után akar veled valamit mégis, mert lejjebb adta az igényeit??
2023. júl. 2. 20:34
 45/58 anonim ***** válasza:
66%
Mi az, hogy a szülő belerondít? Hogy tud a te életvezetésedbe belerondítani? A faluból is költözz el.
2023. júl. 2. 20:35
 46/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod kellene ilyen pasas, akinek csak azért kellenék (talán) mert nincs más neki. Ló helyett szamár??
2023. júl. 2. 20:35
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Már így is-úgy is azt gondolják, hogy a szeretője vagy, mert nyilván nem a kapu előtt üldögéltek a kispadon.

2023. júl. 2. 20:37
 48/58 A kérdező kommentje:

A legutóbbi kapcsolatában megcsalták, így nehezen enged közel magához bárkit, gyors döntést hozott, ennyi.

Kicsit rá kellett ébreszteni, hogy nem jó ha nagy elvárásokkal van, az egójából faragjon le.

2023. júl. 2. 20:44
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem bántani akarlak, de nem kellesz te ennek a csávónak.

Egyszer már meg is mondta, de te ragadsz rá.

Anyád helyében ez nekem sem tetszene, de 29 évesen, azontúl, hogy elmondanám neked, nem korlátoználak. Mindenkinek pofára kell esnie egy párszor, míg megjön az esze, amit aztán élettapasztalatnak szokás nevezni.

Csak ez egy faluban másképp esik a latba, mint egy 2 milliós nagyvárosban.

2023. júl. 2. 20:44
 50/58 A kérdező kommentje:

Igen, a saját tapasztalat kellene, meg kellene hagyni ezt nekem.

Szerintem pedig tervezett velem, nem részletezem ezt, de én úgy láttam nem csak arra kellek.

Egyébként én meg nem vagyok tökéletes randipartner, van nekem abban részem, hogy így alakult, nem ismert meg teljesen a pár alkalom alatt.

Viszont nyert a szülő, mert kénytelen vagyok hagyni a dolgot...

2023. júl. 2. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!