Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Döntsek anyum belátása szerint...

Döntsek anyum belátása szerint az ismerkedésemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Erős a megfogalmazás, de én inkább arra gondolok, hogy... van egy férfi, aki 36 éves saját háza van. Én 29 vagyok. Mivel spórolós és szerintem az is jó, ha nem kell kerülgetni senkit, kétszer is meghívott magához. Persze voltak más közös programjaink is házon kívűl, de még nem vagyunk együtt.

Anyunak ez szúrja a szemét, hogy házhoz járok, pedig nem is történt semmi olyan még. Aztán mit szólnak mások ehhez.

Azt tudni kell, hogy volt egy kis szünet, és újrakezdtük. Ez a szünet nem kellett volna, előtte sokkal jobb volt a szüleim hozzáállása a dologhoz.

És igen, ennyi idősen otthon élek még.

2023. jún. 30. 18:18
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy faragtak, az múlt idő! Most jelen idő van! Ébresztő, kislány!

Anyagilag biztos nem nyereség az albérlet, csakhogy az élet sokkal több, mint az anyagiak! Az Élet az rólad szól! Hogy te a saját életedet tudd élni, ne az anyád élje a tiédet. Rossz viszonyba kerülnétek, mert csak olyan áron vagytok "jóban" (ez messze nem jó!), hogy cserébe átadod neki az életedet. Az a tied, nem eladó! Vedd a saját kezedbe! Pszichológussal az oldaladon.

2023. júl. 2. 17:56
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az olyan könnyen menne, hogy elköltözzek. Akkor megint az lenne, hogy rossz viszonyba kerülnénk."

Miért, most jó viszonyban vagytok?

2023. júl. 2. 18:05
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Mit veszíthetsz a külön költözéssel?
2023. júl. 2. 18:06
 34/58 A kérdező kommentje:

Átlagban elbeszélgetünk, ilyen a viszonyunk. Lelkileg soha nem támogatott, én egyszer próbáltam vele lelkizni, de nem sikerült igazán, szerintem erre nem képes, mert nem tanulta ő sem otthon, hogy ez milyen.

Most is ha le lehetne vele ülni, beszélhetnénk erről a pasiról. De ő csak odavágja nekem a véleményét. Igaz én sem védtem be a pasit, hogy csak ilyenkor ér rá, mert túlórázik.

De szerintem úgysem fogná fel.

Magába nem néz, hogy miért tartok itt... nagyban ő a hibás pedig szerintem.

De ez a pasis dolog egy ébresztő nekem!

Amúgy meg találkozzak vele titokban, vagy mi a fene, az lenne a dedós...

2023. júl. 2. 18:14
 35/58 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet vele leülni beszélni, és semmilyen jót nem hoz az anyád az életedbe! Tessék elkezdeni nézni az albérletes oldalakat, és holnap elkezdeni megnézni a lakásokat, ha pedig kevés a pénzed, akkor a szobákat. Rögtön menj foglalóval, mert elhappolják előled.
2023. júl. 2. 18:19
 36/58 anonim ***** válasza:
81%

Ne küldjétek már albérletbe egy pasi mellett, akinek háza van!

Albérletet általában 1 évre kötnek és ha a pasival 3-4 hónap múlva össze akar költözni, akkor mit csinál?

Maradjon a fenekén, csak tanulja meg így 30 táján a felnőttviselkedést, aztán majd kiderül, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból!

Én most pestiként falun élek családi okok miatt és pontosan látom, hogy miről beszél a Kérdező anyja. Ez csak akkor lesz igazán kínos, ha ez a kapcsolat véget ér és jön egy következő, akihez szintén menne a Kérdező, de akkor már ő lesz a falu qrvája.

A "falu szája" még mindig életveszélyes, viszont minden csoda 3 napig tart!

2023. júl. 2. 19:46
 37/58 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell összeköltözni egy pasival, akivel még nem volt semmi, most kezdenek ismerkedni. Nem kell a pasi nyakára odamenni. Legyen csak független a nő, találja meg önmagát.
2023. júl. 2. 19:54
 38/58 A kérdező kommentje:

Nem mondom, hogy nincs igazság a falu szája dologban.

De lehet ezt normálisan is mondani, kezelni.

Viszont mivel a pasi szerette volna, ha megyek, neki sem mondhatom, hogy rosszalja a szülőm.

Ez ilyen köztes szituáció.

És ráadásul én mondtam a pasinak, hogy nyitott vagyok a folytatásra, ha meggondolja magát. Erre pedig a szülő belerondít a számításaimba, mert időközben nem szimpatizál vele.

!Miközben ő is sztorizgatott arról, hogy a pasi apját nem akarta elfogadni az anyja anno

meg lehet úgy is ment hozzá !

2023. júl. 2. 20:03
 39/58 anonim ***** válasza:
77%

Azt azért érzed ugye, hogy 29 évesen otthon lakni az picit kínos?

És erről már nem ők tehetnek, hogy te még mindig ott vagy. Költözz albiba, akár ott falun belül, mindegy, csak ne lakj anyáddal, hanem vezess saját háztartást, hogy tudd, milyen is az, legyél önálló teljesen.

Most így még mindig anyu kislánya szerepben vagy, és ez nagyon nem jó.

Én 20 évesen elköltöztem, dolgoztam, mellette lediplomáztam. 15 éves korom óta dolgozom! (Oké, érettségiig csak nyaranta) A szüleim nem támogattak, mert nem volt miből.

Neked sem muszáj otthon meggebedni. Nem egészséges, főleg nem ilyen szülővel.

Ha más nem, keress egy barátnőt, és béreljetek ketten.

Nem lehetetlen, csak akarni kell.

2023. júl. 2. 20:08
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is baj, hogy nem állsz ki magadért. Mondd meg anyádnak, hogy nem érdekel a véleménye, nem az ő dolga, hogy te mit csinálsz, és a szájára is téged vesz majd a falu (ha vesz), és nem őt, úgyhogy maradjon magának, ne pampogjon. Ez a te döntésed, nem az övé.
2023. júl. 2. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!