Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is elítélendő az...

Szerintetek is elítélendő az ilyen viselkedés?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 28. 05:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Furcsa egy értékrend, ha tényleg ilyen szempontok alapján nézed a dolgot....
2023. jún. 28. 19:38
 22/29 anonim ***** válasza:
60%

egy kislány felsőteste mióta nem természetes?

Legnagyobb kánikulában sem lehet a kertben póló nélkül?

2023. jún. 28. 20:07
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

22!

Amióta az alsoteste sem az meztelenül, nyilvánosan. A kertben lehetne épp akar meztelenül is, hiszen -nálunk legalábbis- zárt a kert, nem lat be senki.

2023. jún. 29. 05:49
 24/29 anonim ***** válasza:
33%

Meztelen alsótesttel fiúk sem szoktak futkározni.... de amíg semmi különbség nincs még a felsőteste tekintetében egy fiú között addig mégis milyen szexuális dolgot látsz ebbe bele, hogy takargatni kelljen?

Ez max ilyen túlzásba vitt prűdség vagy nem is tudom minek lehet fogalmazni, mert gyakorlati dolog nem támasztja alá a szükségességét, csak hát ugye takarjuk a még nem is létező mellét....

2023. jún. 29. 13:08
 25/29 anonim ***** válasza:
47%
Értem, tehát ha nincs melle, nem kell takarni. Tehát akit mondjuk egy AA kosármerettel áldott meg a sors, ami konkrétan akkora mell, mint amekkora egy férfinek van, nyugodtan mászkálhat melltartó nélkül.
2023. jún. 29. 14:22
 26/29 anonim ***** válasza:
54%

Próbálod kicsavarni, de ne zavarjon ahogy a kérdés kisgyerekekről szólt....

Bár már múltkor is írta valaki, hogy valami logikát is tegyél a dolog mellé, nem csak mert hát takarni kell mert lány...

2023. jún. 29. 15:02
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell logika. ÉN így gondolom. Az ÉN lany gyerekem nem lesz félmeztelenül. TE máshogy gondolod. A TE lany gyereked lehet félmeztelenül Ennyi q lényeg.
2023. jún. 29. 15:09
 28/29 anonim ***** válasza:
33%
Akkor amradjunk annyiban, hogy a " mert csak " joker kártyát használtad, oké.
2023. jún. 29. 16:08
 29/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nem azt használtam. Többször leirtam, hogy nőnemű, nem lesz félmeztelenül, mert nekem nem fér bele az ertekrendembe,tökmindegy hány éves.
2023. jún. 29. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!