"Meztelenül?? Könyörgöm fürdőbbugyi van rajta. A felső teste meg pont olyan, mint a kisfiúké, azokra miért nem tesz senki egy fürdőruhafelsőt?"
Félmeztelen. Nőnemű, erő a felsőtestet eltakarja/lefedi az épeszű ember, ha nem otthon van. Nem kell rá melltartó, van egyrészes fürdőruha
13: Most a saját kijelentésed ütöd kb.
Strandokon stb kismillió gyerek fürdik így, lányok is, most mégis mi a túrót takargasson rajta, mikor totál ugyanúgy néz ki mint egy fiú... nem a középkorban élünk, hogy értelmetlen szinten takargatni kell mindent. Ennyi erővel a vállukat, bokájukat nem kéne már takarni.
Megint a szokásos médiahiszti, semmi több az egész, nem volt miről cikkezni, aztán hát valamelyik szerkesztő unalmában gondolta csinál valami nesze semmi, fogd meg jól cikket, és úgy néz ki be is talált vele.
14!
Melyik kijelentésemet ütöm szerinted pontosan? Nem fiú. Lany
Azért a korát úgymond nem csak a melléről lehet megmondani, illetve azért elég nagy a diferencia egyéb tekintetben is a két korosztály között.
Ennyi erővel akik a szökőkutak meg stb környékén hagyják a gyereküket egy szál alsóban futkározni?
Kismillió és egy hasonló eset van, de a már említett strandok is.... ennyi erővel a bulvár meg a mdia miért nem írja naponta a cikkeket, hogy jajj a strandon ma 40 gyerek volt felső nélkl a szökőkutaknál további 10.... ja mert azok nem valami celeb gyerekei.
Tévedsz. Egyrészt nő vagyok és hetero, másrészt a természetest szeretem én is meg a férjem is.
Nekem nem fér bele az értékrendembe egy félmeztelen kislány. Csecsemő sem. Lányom van, sosem volt nyilvánosan felső nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!