Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is volt úgy,hogy otthon...

Más is volt úgy,hogy otthon nem engedték főzni,így akkor kellett megtanulnia,amikor elköltözött?

Figyelt kérdés
Lassan 30 éves leszek,és szégyenszemre most kell az alapoktól megtanulnom főzni,mert otthon nagyanyám még csak azt sem engedte,hogy segédkezzem. Egyszer csináltam,egy tök alap kókuszgolyót és akkor is lebarmolt érte. Most, hogy összeköltöztem a párommal, nekiálltam,hogy megtanuljak de sokszor cikinek érzem,hogy ezeknek a megfőzésének rutinját,otthonról hoznom kellett volna.
2023. jún. 26. 23:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak főzés.. Senki sem tud főzni illetve mindenki tud. Kb 3 kaja leírja a főzés tudomány 90%át. 1 hét és már belejöttél.
2023. jún. 28. 07:03
 22/22 NPeti11 ***** válasza:
feleségemet se engedte főzni az anyja. Mióta együtt vagyunk akkor kezdett el főzni, idővel jön magától minden és megtanulsz jókat főzni.
szept. 11. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!