Zavarna téged, ha a 20 éves lányod párja külföldi lenne?
Figyelt kérdés
A srác tunéziai. Ugyanoda járnak egyetemre, közös társaságba keveredtek random, és így ismerkedtek meg egymással állítólag. A srác nem igazán beszél magyarul, csak nagyon-nagyon alapokat, amiket kötelező volt tanulnia órai keretek között. Illetve a család nagyrésze sem te nem beszélsz semmi más nyelvet a magyaron kívül, tehát ha a lányod hazaviszi a srácot, akkor nem tudtok beszélgetni, ha nincs, aki fordítson.2023. jún. 26. 22:28
21/21 anonim válasza:
20-as, én is észrevettem. Nem azt írtam, hogy nem tudom, hanem hogy nem mindegy.
Összességében a muszlim vallású férfiak, legyenek bármilyen nemzetiségűek, veszélyt jelentenek az európai nőkre. Akár az utcán molesztálják őket, akár feleségül veszik és utána zsarnokoskodnak felette.
Egy európai külföldi más. Hasonlóak a szokások. Kisebb eltérések vannak, de különösen szeretettel könnyebb alkalmazkodni. Kivételt képeznek persze az európai muszlimok (bosnyákok, albánok, tatárok). Esetükben ha nem is annyira veszélyes a helyzet, mint egy észak-afrikai muzulmánnál, de nem vállalnám velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!