Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna téged, ha a 20 éves...

Zavarna téged, ha a 20 éves lányod párja külföldi lenne?

Figyelt kérdés
A srác tunéziai. Ugyanoda járnak egyetemre, közös társaságba keveredtek random, és így ismerkedtek meg egymással állítólag. A srác nem igazán beszél magyarul, csak nagyon-nagyon alapokat, amiket kötelező volt tanulnia órai keretek között. Illetve a család nagyrésze sem te nem beszélsz semmi más nyelvet a magyaron kívül, tehát ha a lányod hazaviszi a srácot, akkor nem tudtok beszélgetni, ha nincs, aki fordítson.
2023. jún. 26. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Nekem kulfoldi felesegem van es ha ujra kezdenem akkor inkabb olyat valasztanek aki tud magyarul. Bar igazabol akkor sem rajongtak ertem a nok szoval… :D

Nagyon rossz hogy nem tud kommunikalni a csaladommal, a barataimmal es mindent nekem kell forditani

2023. jún. 27. 00:45
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Apám arab anyám magyar így én a származás miatt nem szólnék bele a kapcsolatba. Amíg szereti a lányomat és tisztelettel bánik vele addig nem lenne bajom. Persze ez a lányom bármelyik pasijára igaz.
2023. jún. 27. 04:45
 13/21 NTBS ***** válasza:
100%
Engem zavarna a nyelvi korlát.
2023. jún. 27. 06:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt tanultam édesapámtól, hogy bátorsággal és jóindulattal bármilyen nyelvű emberrel lehet alapszinten kommunikálni. Konyhanyelven beszélsz? Szólalj meg! Két szó elegendő? Keresd ki a szótárban! Mutogathatsz kézzel-lábbal, bármit megtehetsz, csak ne légy kuka.

Ha sztorit akarsz elmesélni, ahhoz nyilván kellhet segítség, de vegyes társaság és korlátozott nyelvtudás mellett nem kell ezt a részt erőltetni.

Ha már alapszinten vagytok a másik nyelvével, akkor ki-ki a saját nyelvén fogalmazzon egyszerűen, és lehet beszélgetni máris, mert érteni könnyebb.

Nem beszélve arról, hogy ezzel egymást is motiváljátok.

2023. jún. 27. 08:17
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Egyatalan nem zavarna, ha boldog vele akkor megoldjuk a kommunikációt
2023. jún. 27. 10:12
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Ki nem szarja le ki mit szól a páromhoz. A szüleimet is beleértve. Nem lennék csak azért magyarral, ha más tetszik, hogy mások jobbat gondoljanak rólunk
2023. jún. 27. 10:46
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
A 20 éves lányod gondolom csak kíváncsi volt és ki akarta próbálni, hogy milyen egy nagy barna kolbász
2023. jún. 27. 13:56
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Az nyilván zavarna, ha nem tudnék kommunikálni a sráccal, de igyekeznék tenni ez ellen. Az, hogy külföldi, önmagában nem zavarna.
2023. jún. 27. 14:40
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindegy, milyen külföldi. Ha pl. angol, német vagy cseh lenne, nem tartanám gondnak. Hasonló kultúrkör, ahol a nők is emancipáltak.

Viszont a muszlimnak nem örülnék, félteném a lányomat, mert az a kultúra elnyomja a nőket, előfordul a becsületgyilkosság is. Nem akadályoznám meg, a lányom felnőttként azt választ, akit akar, de magam se jönnék össze ilyen származású férfival. Veszélyes.

2023. júl. 10. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
#19 Hát a kérdésben pontosan meg van nevezve, hogy milyen külföldi. Tunéziai a srác.
2023. júl. 10. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!