Zavarna téged, ha a 20 éves lányod párja külföldi lenne?
#5 Milyen elvtelenség, bro? :D
#6 Ha komoly kapcsolat, akkor valahogy csak beszélgettek, mielőtt összejöttek, ergo lennie kellett alapból közös nyelvnek, különben nem lennének egy pár. Mármint annyit tudunk a kérdésből, hogy a koma nem beszél magyarul. Lehet, hogy a csaj és a srác beszél franciául (Tunéziában széles körben használt nyelv, pl az oktatásban, és itthon is lehet sok suliban második idegennyelvnek választani)(most azt nem feltételezném, hogy a csaj beszéli a tunéziai arab nyelvet). Lehet közvetítő nyelvnek használják az angolt. Én még nem igazán láttam olyan külföldi egyetemistát Mo.-n, aki ne beszélte volna az angolt, tehát valszeg ez lesz a közös nyelv.
Amúgy szerintem mire odajutok, hogy gyerekem lesz, engem nem fog zavarni. (Bár én beszélek angolul, szóval kommunikációs nehézség valszeg kilőve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!