Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna téged, ha a 20 éves...

Zavarna téged, ha a 20 éves lányod párja külföldi lenne?

Figyelt kérdés
A srác tunéziai. Ugyanoda járnak egyetemre, közös társaságba keveredtek random, és így ismerkedtek meg egymással állítólag. A srác nem igazán beszél magyarul, csak nagyon-nagyon alapokat, amiket kötelező volt tanulnia órai keretek között. Illetve a család nagyrésze sem te nem beszélsz semmi más nyelvet a magyaron kívül, tehát ha a lányod hazaviszi a srácot, akkor nem tudtok beszélgetni, ha nincs, aki fordítson.
2023. jún. 26. 22:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Az zavarna, ha nem beszélnék idegen nyelveket. (De szerencsére ezen lehet segíteni.) Hogy a lányom milyen nemzetiségű emberrel érzi jól magát, az nem.
2023. jún. 26. 22:39
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Remek alkalom, a nyelvtanulásra. Mindketten értékelik majd, ha igyekszel.
2023. jún. 26. 22:41
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Örülnék neki hogy így nagyobb esélye van külföldön élni.
2023. jún. 26. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem zavarna, csak legyen tisztességes, de ezt bármelyik másik barátjától is elvárnám.
2023. jún. 26. 22:58
 5/21 anonim ***** válasza:
9%
Helyedben nem aggódnék. A srác nem muszlim, hiszen van barátnője, így olyan elvtelen mint a lányod.
2023. jún. 26. 23:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Én örülök az ő boldogságának, és elfogadom, akit választ. Nem nekem kell, hogy tetszen, hanem neki. Ha komoly lenne a kapcsolat, mindkét résznek törekedni kéne a közös nyelv megtalálására, megtanulására.
2023. jún. 26. 23:13
 7/21 anonim ***** válasza:
30%

5.

😑

2023. jún. 26. 23:15
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem zavarna
2023. jún. 26. 23:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem zavarna. Nem ettől lesz jó vagy rossz ember. Én meg beíratkoznék egy nyelvtanfolyamra.
2023. jún. 26. 23:27
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

#5 Milyen elvtelenség, bro? :D

#6 Ha komoly kapcsolat, akkor valahogy csak beszélgettek, mielőtt összejöttek, ergo lennie kellett alapból közös nyelvnek, különben nem lennének egy pár. Mármint annyit tudunk a kérdésből, hogy a koma nem beszél magyarul. Lehet, hogy a csaj és a srác beszél franciául (Tunéziában széles körben használt nyelv, pl az oktatásban, és itthon is lehet sok suliban második idegennyelvnek választani)(most azt nem feltételezném, hogy a csaj beszéli a tunéziai arab nyelvet). Lehet közvetítő nyelvnek használják az angolt. Én még nem igazán láttam olyan külföldi egyetemistát Mo.-n, aki ne beszélte volna az angolt, tehát valszeg ez lesz a közös nyelv.

Amúgy szerintem mire odajutok, hogy gyerekem lesz, engem nem fog zavarni. (Bár én beszélek angolul, szóval kommunikációs nehézség valszeg kilőve)

2023. jún. 27. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!