Fiunk mentális beteg lehet?
41 éves még mindig velünk lakik, és sokszor úgy viselkedik és vicceskedik mintha nem nőt volna be a feje lágya. Megállapodni sem akar szerintem mert bár most is van már két éve egy barátnője csak úgy vannak, összejárnak, elmennek nyaralni, kirándulni, de komoly dolgok mint összeköltözés, esküvő, gyerek nem kerül szóba.
Gondolkodtunk, de igazából arra jutottunk nem küldhetjük el itthonról mert mind anyagi téren, mind munkában kiveszi a részét az itthoni dolgokban, meg igazából éli a saját életét, dolgozik csak itt velünk él nem akar önállósodni.
Lehet hogy fiatal korában még a középiskolában (ahova utált járni) lett valami mentális betegsége csak nem vettük észre és nem kezeltettük ott ment nála valami félre?
5ös te beteg vagy üldözési mániás sürgősen keress fel egy pszihológust!
A kérdezőnek ugyanezt javaslom!
Mentális beteg, mert nem alapít családot? Ilyet még nem hallottam.
N
Megvédeném a kérdezőt!!
Létezik a pszichológiában olyan teszt, ami többnyire képes megállapítani, hogy az adott személy érzelmileg, szociálisan milyen szinten áll!!
Nekem van távolabbi ismerősöm, akiről megállapították, hogy 11 éves szintjén van!
Ez nem függ össze az intelligenciával!
Másik példa: egyetemet végzett fiatalember, aki meg skizofrén!
Igenis lehet mentális probléma a fiú viselkedésével! Csak esetleg enyhébb lefolyású, képes dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!