Amikor szakítok vagy dühös a másik mindig lejáratnak a szüleim előtt.a szüleim miért hallgatják meg az ilyeneket hisznek nekik és támadnak ők is?
Amikor valakivel szakitok vagy elutasítom vagy a kapcsolatban pl féltékeny, akkor azt csinálják hogy a szüleimnek kibeszélnek rondán, le akarnak járatni és magukat szegény áldozatnak bemutatni és én vagyok a gonosz.
Mivel fel vannak kavarva, vagy fáj nekik a szakítás, gyakorta dühösek lesznek, mint mások is ha elutasítom. Ők ilyenek tiltás törlés nem szabad velük foglalkozni majd megbékélnek, találnak mást.
De a szüleim meg elkezdenek támadni bántani, a másiknak hisznek akik persze hogy úgy állitják be magukat mintha szentek lennének, engem meg egy utolsónak.
Hogy lehet az hogy szülők (értelmiségiek), ilyenek a saját gyerekükkel?
Ők ugyanezt csinálták mikor váltak, egymást mocskolták volna előttem még én mondtam hogy én apát anyát egyformán szeretem bármi is ha nem stimmel a kaocsolatukban, ne rajtam vezessék le. Nem éreztem jogomnak se egyiket elhordani mert el akar válni vagy a másikat bármiért is.
És fújják azt amit a volt párjaim támadnak, aláznak. Miközben én tudom magamról hogy fele se igaz az egésznek, meg ferdítés és csak dühből van.
Velem is ez volt - de őszintén, hol érdekel a családom véleménye?
Ha szerintük én akartam azt, ami történt, meg "félreértés volt" - na, ilyenekkel mégis mit kezdjek? Ha olyan hlye, akkor így járt, de ne tőlem se várjon megértést a jövőben.
Arrol irtam hogy a volt párom lejárat. Ezt még értem is mert benne van a düh vagy bármi. Sokan csak attol is már lehordják a másikat ha az kezdeményezésre nemet mond pl nem illünk össze szerintem ne haragudj nem egymást keressük.
Sokan ezt nehezen viselik.
Sok helyen van szakítás válás is a válaszolók is biztos hogy szakítottak már.
Na de külsősöket miért hqborítja ez fel?
Gyk -n :szakíts minek vagy ilyennel. - Szakít vki. - Gyk-n: biztos te fűvel fával is. (Rugdossák)
Nekem le kellett volna hordanom anyát mert elvált apától?
Értelmiségi szüleid vannak???, de úgy írsz, mint egy tahó.
Megérdemlitek egymást. Ostobák.
A barátomat be szoktam mutatni otthon. Az hogy màs ebből arra gondol hogy en fűvel fával, az szerintem azt minősíti, akinek ez jut eszébe, s nem engem. Ezek az ő gondolatai. Lehet ilyen az élete is.
Mindenki szakított màr. Nem egyszer is.
És akkor most mi köze ennek ahhoz, hogy más mit mondd? Az oldalon általában segítséget próbálnak nyújtani a válaszadók, ez nem belepofázás.
Az hogy rád haragszik az aktuális pasid vagy akit elhagysz, hát, nem hiszemn, hogy mindegyik a szüleidnek panaszkodik utána. Ne kamuzz már.
Egyiknél vissza költöztem haza q szüleimhez így oda járt hogy béküljek ki, mivel nem tettem akkor meg bosszúból odajárt lejáratni.
A másikkal együtt sem akartam élni ahogy lassan kiismertem, ezért már hamarabb szakítottam.
De mindkettő be volt már mutatva meg persze előadták a rendes embert is. (Bemutatásnál és szülőknél amúgy is mindenki kedves bájos)
Az utóbbi pedig szakítás után mászkál oda, kibeszélnek, anya gyakorta nem is szólt róla, beengedi.
És soha nem a saját gyereküket védik és állnak ki mellette ahogy normális lenne hanem ezeket tiltani törölni kell és kizárni.
Egy szülő normál esetben amugy is mindenkor a gyerekét védi pl a volt párjaimat megvédik a szüleik akkor is ha egy gyilkos lenne. Barmit tett is.
Csak az én szüleim ilyenek.
Meg a gyk.
Kb azt érzem minek nekem ellenség ha ilyen szüleim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!