Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amikor szakítok vagy dühös a...

Amikor szakítok vagy dühös a másik mindig lejáratnak a szüleim előtt.a szüleim miért hallgatják meg az ilyeneket hisznek nekik és támadnak ők is?

Figyelt kérdés

Amikor valakivel szakitok vagy elutasítom vagy a kapcsolatban pl féltékeny, akkor azt csinálják hogy a szüleimnek kibeszélnek rondán, le akarnak járatni és magukat szegény áldozatnak bemutatni és én vagyok a gonosz.

Mivel fel vannak kavarva, vagy fáj nekik a szakítás, gyakorta dühösek lesznek, mint mások is ha elutasítom. Ők ilyenek tiltás törlés nem szabad velük foglalkozni majd megbékélnek, találnak mást.

De a szüleim meg elkezdenek támadni bántani, a másiknak hisznek akik persze hogy úgy állitják be magukat mintha szentek lennének, engem meg egy utolsónak.

Hogy lehet az hogy szülők (értelmiségiek), ilyenek a saját gyerekükkel?

Ők ugyanezt csinálták mikor váltak, egymást mocskolták volna előttem még én mondtam hogy én apát anyát egyformán szeretem bármi is ha nem stimmel a kaocsolatukban, ne rajtam vezessék le. Nem éreztem jogomnak se egyiket elhordani mert el akar válni vagy a másikat bármiért is.

És fújják azt amit a volt párjaim támadnak, aláznak. Miközben én tudom magamról hogy fele se igaz az egésznek, meg ferdítés és csak dühből van.

2023. jún. 18. 07:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
A kérdésben teljesen másról beszélsz. Hogy TE szakítasz, és mindennek elhordanak. Na ennek a pszichológiai oka az érdekes, de a te részed, mert nyilván nem vagy egy ártatlan virágszál, aminek beállítod magad!
2023. jún. 18. 09:41
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

Velem is ez volt - de őszintén, hol érdekel a családom véleménye?

Ha szerintük én akartam azt, ami történt, meg "félreértés volt" - na, ilyenekkel mégis mit kezdjek? Ha olyan hlye, akkor így járt, de ne tőlem se várjon megértést a jövőben.

2023. jún. 18. 09:49
 13/21 A kérdező kommentje:

Arrol irtam hogy a volt párom lejárat. Ezt még értem is mert benne van a düh vagy bármi. Sokan csak attol is már lehordják a másikat ha az kezdeményezésre nemet mond pl nem illünk össze szerintem ne haragudj nem egymást keressük.

Sokan ezt nehezen viselik.

Sok helyen van szakítás válás is a válaszolók is biztos hogy szakítottak már.

Na de külsősöket miért hqborítja ez fel?

Gyk -n :szakíts minek vagy ilyennel. - Szakít vki. - Gyk-n: biztos te fűvel fával is. (Rugdossák)

Nekem le kellett volna hordanom anyát mert elvált apától?

2023. jún. 18. 09:50
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
Drága, olvasd vissza hogy miket írtál. Te nem egy pasiról írsz, hanem úgy mintha minden héten mással lennél. Akinek pedig van egészséges önbecsülése, az tudja hogy ha valaki tróger vele akkor szakít. A család vagy a szomszéd Mari néni pedig elmondhatja a véleményét de ennyi.
2023. jún. 18. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Az aktuális pasi mindig jobban ki jön a szüleiddel mint veled?
2023. jún. 18. 10:02
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Értelmiségi szüleid vannak???, de úgy írsz, mint egy tahó.

Megérdemlitek egymást. Ostobák.

2023. jún. 18. 10:06
 17/21 A kérdező kommentje:

A barátomat be szoktam mutatni otthon. Az hogy màs ebből arra gondol hogy en fűvel fával, az szerintem azt minősíti, akinek ez jut eszébe, s nem engem. Ezek az ő gondolatai. Lehet ilyen az élete is.

Mindenki szakított màr. Nem egyszer is.

2023. jún. 18. 10:14
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

És akkor most mi köze ennek ahhoz, hogy más mit mondd? Az oldalon általában segítséget próbálnak nyújtani a válaszadók, ez nem belepofázás.

Az hogy rád haragszik az aktuális pasid vagy akit elhagysz, hát, nem hiszemn, hogy mindegyik a szüleidnek panaszkodik utána. Ne kamuzz már.

2023. jún. 18. 10:22
 19/21 A kérdező kommentje:

Egyiknél vissza költöztem haza q szüleimhez így oda járt hogy béküljek ki, mivel nem tettem akkor meg bosszúból odajárt lejáratni.

A másikkal együtt sem akartam élni ahogy lassan kiismertem, ezért már hamarabb szakítottam.

De mindkettő be volt már mutatva meg persze előadták a rendes embert is. (Bemutatásnál és szülőknél amúgy is mindenki kedves bájos)

Az utóbbi pedig szakítás után mászkál oda, kibeszélnek, anya gyakorta nem is szólt róla, beengedi.

És soha nem a saját gyereküket védik és állnak ki mellette ahogy normális lenne hanem ezeket tiltani törölni kell és kizárni.

Egy szülő normál esetben amugy is mindenkor a gyerekét védi pl a volt párjaimat megvédik a szüleik akkor is ha egy gyilkos lenne. Barmit tett is.

Csak az én szüleim ilyenek.

Meg a gyk.

Kb azt érzem minek nekem ellenség ha ilyen szüleim vannak.

2023. jún. 18. 14:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Jav: hanem ezeket védik, akiket tiltani törölni kizárni kell
2023. jún. 18. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!