Szülők, akkor is örülnétek a gyereketek munkahelyi előléptetéséhez, ha tud.játok, hogy a másik jelölt jobban végezné a munkát, és emberi sorsok múlnak a munkavégzés minőségétől?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 19:53
1/15 anonim válasza:
"ha tud.játok, hogy a másik jelölt jobban végezné a munkát,"
Ezt honnan tudnám?
2/15 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudhatnám, ha én is ott dolgoznék. Ez nem valószínű, mivel a fiam más terület iránt érdeklődik én meg eleve egyéni vállalkozó vagyok.
3/15 anonim válasza:
Ugyan miért kapná akkor a fiam az előléptetést, ha más alkalmasabb?
4/15 anonim válasza:
Nem, nem lennék olyan beképzelt, hogy azt gondoljam, jobban értek valamihez, ami a gyerekem munkája, én meg csak hallomásból tájékozódom.
5/15 anonim válasza:
Amennyiben tisztességesen (tehát nem csalással, nyalással, hazugsággal és társaival) szerezte meg a pozíciót, persze. Nyilván van oka, hogy ő kapta, pl jobban kijön a kollégákkal, jobban kommunikál az ügyfelekkel, partnerekkel stb stb.
6/15 anonim válasza:
Te vagy az az agresszív kérdező, aki szerint a szülők beállnak a sorba és tolják előre mindenkin átgázolva gyerekeküket?
Szerinted mégis hány gyerek és felnőtt kallódik el, esik át a szita lyukain.
A világ nem bináris, vannak színek és árnyalatok.
7/15 anonim válasza:
Ilyen kérdést! Saját gyerekeket lehúzod. Miért végezné más jobban a munkát ha őt tüntették ki!
8/15 A kérdező kommentje:
Ezt így még sose írtam le, de minden tiszteletem annak, aki leírta, mert teljesen igaza van.
2023. ápr. 24. 20:35
9/15 anonim válasza:
Az irónia ismeretlen számodra mi? ESETLEG az adott kolléga csak HISZI hogy ő jobb nem?
10/15 A kérdező kommentje:
Már egy gondolatkísérletet se tudsz elvégezni anélkül, hogy ne költsd át?
2023. ápr. 24. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!