Egyetértetek hogy az otthoni munkavégzést mindenho be kellene szüntetni mivel a munkahelyre bejárás produktívabb és igazságosabb mindenkivel szemben?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 23:35
1/13 anonim válasza:
Nem, maradi hozzáállás, hogy csak munkahelyről lehetne produktívan munkát végezni. Persze aki munkahelyen hesszelne munkaidőben az valószínűleg otthon is.
2/13 anonim válasza:
Nem értek egyet, hiszen ha valaki otthonról is tökéletesen el tudja végezni az adott munkát (nyilván nem minden szakmánál kivitelezhető), akkor minek pocsékolja az idejét arra, hogy bemegy?
3/13 anonim válasza:
Szerintem azt a proli nézetet kellene beszüntetni, hogy aki otthonról dolgozik, az nyilván egész nap csak pizsiben lazul meg fényezi a bohócot. Nyilván onnan ered, hogy krumplit kapálni nem lehet otthonról, és mivel csak az igazi munka, így aki otthon van, eleve nem dolgozik.
4/13 anonim válasza:
Nem.
Mi abban az igazságos, hogy annak is be kell járnia aki 10 percet utazik, és annak is, akinek előtte óvodába kell vinnie a gyerekét?
Valaki így produktívabb, valaki nem. Majd a felettes eldönti.
5/13 anonim válasza:
A bejárást kéne beszüntetni xD Én már röhögve nyomom ki, ha olyan álláshirdetést látok, ahol nincs home office, mikor lehetne. Utazgasson, akinek hat anyja van.
6/13 anonim válasza:
Fú, de parizer és kőbányai szaga van a kérdésednek.
7/13 anonim válasza:
Nem, pont fordítva.
Az lenne a jó, ha minél többen dolgoznának otthonról.
Sokkal minőségibb lenne az élet.
A cucializmus jó volt, mi?Mindenkinek volt munkaHELYE, csak 1 dolgozott, néhány nézte.
Pont ilyen proli gondolkodás (dögöljön meg a szomszéd tehene is) tartunk még mindig ebben a "munkaalapú" társadalom felfogásban, ahol a munka=szenvedés.
8/13 anonim válasza:
Viktortának ezt törvénybe is kellene írnia az éj leple alatt, mert akkor a Nemzeti Társkeresőt is üzemeltetni tudná mégjobban.
9/13 anonim válasza:
És én mint vállalkozó hova járjak? Nekem az otthonom a munka helyem.
10/13 anonim válasza:
Kilences, huzzal te is a gyarba dolgozni, “vallalkozo”, mi, magyarul adocsalo tolvaj😤😤😤 (Bocs, csak a kerdezo stilusat vettem fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!